Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Sushi-kurssi Houtskarissa

28.08.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Hyppeis

Jos olet aina halunnut tietää, miten sushia tehdään oikeaoppisesti, lähde Turun saaristoon Houtskariin 7.-8.9.

Perjantaina klo 19.00-20.30 tokiolainen Junko Takagi luennoi japanilaisesta ruokakulttuurista ja lauantaina klo 10-14 hän opettaa kurssilla, miten tehdaan erilaisia sushi-annoksia käyttäen paikallisia raaka-aineita. Opetuksen jälkeen nautitaan aamupäivällä valmistettua sushia: hoso-maki (kapea rullattu sushi), nori-maki (paksumpi rullattu sushi, 3-4 täytettä) ja temari-sushi (sushipallero).

Kurssipaikka on Hyppeis Värdshus ja lauantain kurssin hinta on 35 euroa (sis. raaka-aineet).

Jos tulet omalla veneellä, voit rantautua joko majatalon omaan laituriin tai kylän yhteislaituriin. Ohessa kartta ja ”piraattiväylät”, joita pitkin turvallisesti pääsee perille syvälläkin veneellä.

llmoittautumiset ja lisatietoja: Megumi Hayashi, puh. 044 907 5202  

Hyppeisen kartta

 

X