Tilaa
Uutiset

Suomen Marianne Rautelinille MM-pronssia purjelautailussa

Marianne Rautelinille MM-pronssia purjelautailun Slalom-luokan kilpailuissa Tanskan Hvide Sandessa viime viikolla käydyissä kilpailuissa.

20.09.2018

KirjoittajaJukka Hiiro

Viime viikolla Tanskan Hvide Sandessa miteltiin purjelautailun Slalom-luokan MM-kilpailuissa. Marianne Rautelin purjehti tuulisessa säässä tasaisella suorituksella hienosti kolmanneksi.

”Tämä on hieno saavutus ja urani toinen MM-mitali sulassa vedessä. Ensimmäisen saavutin Ranskassa 2011. Jäältä mestaruuksia on useita. Kisaviikkoon osui tuulia laajalla skaalalla – parhaimmillaan tuuli riepotteli kilpailijoita 20 metriä sekunnissa nopeudella. Minulle sopii kaikki tuulet, mutta kovissa tuulissa olen parhaimmillani”, Rautelin sanoo tiedotteessa.

Tanskassa mestaruudesta oli kilpailemassa kaikkiaan 80 naista ja miestä 20 eri maasta. Naisten mestaruuden otti nimiinsä Britannian Jenna Gibson ja hopeaa sai Turkin Fulya Unly.

Miesten kilpailusta tuli Kroatian juhla, sillä Enrico Marotti voitti maalle lajin ensimmäisen maailmanmestaruuden.

Kaikki tulokset löytyvät virallisilta kisasivuilta täältä.