Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Sunseeker Manhattan 53 – kattokin on nahkaa

19.02.2012

KirjoittajaPaula Koski

Kiti Westerback

Sunseeker Manhattaniin tutustuneet olivat aivan ihastuksissaan, eivätkä turhaan. Tämä on luksusta kaipaavan unelmien toteutus.

Salongin suuren ruokailutilan istuimet on päällystetty vaalealla nahalla. Kun ihastelee venettä tarkemmin, huomaa, että samaa materiaalia löytyy jopa katosta! Aluksen turkit on päällystetty valkoisella kokolattiamatolla, joka ei ehkä ole kaikkein siivousystävällisin ratkaisu.

Kajuuttoja aluksesta löytyy kolme kappaletta – omistajan kajuutassa on valtavan sängyn lisäksi mm. nahkasohva, DVD-soitin ja rutkasti kaappitilaa. Muissakaan kajuutoissa ei ole pihistelty, ja kaikissa voi rentoutua esimerkiksi televisiota katselemalla.

Auringonottajat huomioitu erinomaisesti

Pentteri on selkeästi eroteltu, ja varustelu on edelleen loistoluokkaa, mukaan lukien jääpala- ja tiskikone mukavuudenhaluista matkalaista palvelemassa.

Kiti Westerback

Aurinkoisesta säästä voi nauttia yläohjaamossa. Kapteenin ei suinkaan tarvitse erakoitua, vaan pelkääjille on paikat molemmissa ohjauspisteissä ja yläkannella on lukuisia istumapaikkoja sekä viihtyisä auringonottopeti. Myös keulasta löytyy pehmustettu alue auringonpalvojien käyttöön.

Tämän veneen hinta ei yllätä – se alkaa 1 379 000 eurosta. Valtavan aluksen pituus on 18,35 metriä ja painoakin löytyy 27 400 kg verran. Kaikkein kapeimpiin väleihin sitä on ahtaassa satamassa vaikea saada mahtumaan, sillä leveyttä veneellä on 4,70 metriä.

Osasto: 7e19

Lisätietoja

X