Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Skipperi laajenee Norjaan ja Tanskaan sekä laajentaa veneiden yhteiskäyttöpalvelua Suomessa

Skipperi laajentaa tänä vuonna yhteiskäyttöpalveluaan Pohjoismaissa.

02.02.2021

Kirjoittajatomi peurakoski

Kuvaajaskipperi

Vertaisvuokraus- ja kaupunkivenepalveluja tarjoava Skipperi avaa palvelunsa Norjassa ja Tanskassa sekä laajentaa veneiden yhteiskäyttöpalvelua Suomessa ja Ruotsissa uusille paikkakunnille 350 Yamarin -veneellä.

Skipperin Kaupunkivene-palvelu tarjoaa veneen vuokraamisen kuukausimaksua vastaan. Tilaajilla on käytössään 350 (Suomessa noin 170) Yamarin Cross ja Yamarin 63 DC -moottorivenettä kaikilla paikkakunnilla yhdellä sopimuksella kauden 2021 ajan. Suomessa veneet löytyvät yli 20 satamasta, Ruotsissa yli 15 satamasta. Norja, Tanska ja Uusi-Seelanti avataan 1–4 satamalla.

”Skipperin veneillä tehtiin kaudella 2020 yli 20000 veneretkeä. Viranomaisilta ja veneilyalan ammattilaisilta tulleen palautteen perusteella kausi sujui varsin hyvin ja veneilijöiden osaaminen ja turvallisuusasenne on kunnossa”, toteaa  Skipperin toimitusjohtaja Kristian Raij.

Viime kaudella aloittelevia veneilijöitä oli noin 30 prosenttia, jotka osallistuivat Skipperin järjestämiin käytännön veneilykoulutuksiin.

Myös vertaisvuokraus tulee Skipperin mukaan  kasvamaan alkavalla kaudella jopa kaksinkertaiseksi. Viime vuonna Skipperin vertaisvuokrauspalvelussa oli yli 800 yksityisomisteista venettä, joita vuokrattiin yli 3 300 kertaa. Veneenomistajille tilitettiin vuokratuloja yli 2 miljoonaa euroa. Keskimääräinen veneen vuokrahinta Suomessa oli 164 €/päivä. Moottoriveneiden korkein vuokratuotto oli 35 440 €, purjeveneiden korkein vuokratuotto oli 16 800 €.

”Ennakoimme kaudelle 2021 ennätyksellistä kysyntää erityisesti 8–10-metrisille purje- ja moottoriveneille, sekä viikonloppukäyttöön soveltuville pienemmille retkiveneille”, Raij kertoo.

Lue myös nämä

X