Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

SAFIRE CERA 22 ON NOPEA!

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: KAHA OY

Odotus on päättynyt! Safiren uusi tehokas keraaminen dieselliesi on nopea. Se keittää litran vettä 11 minuutissa. Keraaminen liesi on turvallinen ja helppokäyttöinen. Klikkaa vain nappia ja automatiikka sytyttää liekin laitteen sisällä ja liesi lämpenee. Polttoaineena käytetään normaalia dieselpolttoainetta. Savukaasut johdetaan turvallisesti ulos.

Liesi pystyy keittämään litran vettä 11 minuutissa, kun kylmä vesi ja kylmä kattila laitetaan liedelle, joka ei ole päällä. Päällä olevalla liedellä aika puolittuu. Laite on erittäin tyylikäs sekä helppo asentaa ja pitää puhtaana.

Liesi on uppoasennettava. Tehdaspakkauksessa tuleva ohjaustaulu asennetaan laitteen ulkopuolelle sen välittömään läheisyyteen.

KENYON SÄHKÖGRILLIT SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN

Kenyon on valmistanut grillituotteita vuodesta 1931 lähtien. Grilleissä on useita patentoituja ratkaisuja, jotka muuttavat täydellisesti ajatuksen sähkögrillaamisesta. Mallistosta löytyy kiinteästi asennettavat ja kannettavat mallit niin veneeseen, mökille kuin kotikeittiöön.

Kanyon grillissä on valittavissa useita erilaisia kansimalleja käyttöpaikan mukaan. Sähköjärjestelmä on sään kestävä/tiivis ja kipinäsuojattu ISO 8846 mukaisesti. Rasva ei pääse grillin vastuksiin ja lämpötila koko paistoalueella on tasainen (vaihtelu enintään 10 astetta), jolloin paisto-ominaisuudet ovat samanlaiset edessä ja takana. Grilleissä on myös mahdollisuus kahteen erilliseen lämpötila-alueeseen. Ritilät ja grillaustasot voi pestä astianpesukoneessa. IntelliKEN malleissa on vakiolämpötila- automatiikka, 16 säätötasoa, ajastin ja lämpötilanäyttö.

INDUKTIOTASOT

IntelliKEN induktiomalleissa on 16-portainen tehoasetus tai vakiolämpötila- automatiikka (°C /°F).

Kattila pysyy keittotasolla jopa yli 30° kallistuskulmalla silikonimaton ansioista. Automaattinen ottotehon tasaus keittopintojen välillä estää sulakkeiden palamisen. Valittavana on vaaka- ja pystymallit asennuspaikan mukaan. Ulkokäyttöön suunniteltu rakenne on vesitiivis.

 

www.kaha.fi

 

 

 

X