26.03.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Ville Sirén

Tuuli Petäjä nousi sunnuntain vastoinkäymisten jälkeen maanantain kahden lähdön jälkeen tutulle paikalleen 13:nneksi.

Huhhuh, mikä päivä! Ekan kisan tokalla kierroksella iskeneeseen puuskaan asti olin kivasti kympin joukossa, uintireissun jälkeen maalissa sitten 23:s. Tokassa kisassa otin vähän nössömmän startin enkä onnistunut nousemaan. Tuloksena 25. sija. Kolmannessa startti oli bueno, mutta reitinvalinta ei mennyt ihan nappiin – maalissa 13:s. Nyt olen kokonaistuloksissa 18:s, kun kisaviikko on puolivälissä, raportoi Petäjä Cadizista sunnuntai-iltana.

Viides kilpailupäivä valkeni melkein 13 m/s tuiverruksessa, joten odotettavissa oli jälleen rankkoja lähtöjä. Päivän ensimmäisessä lähdössä Petäjä oli seitsemäs ja nousi kokonaistilastossa neljä sijaa. Päivän toisessa lähdössä hän nousi 7:nnen sijan myötä kokonaistilastossa jälleen yhden sijan. Päivän kolmannessa lähdössä Petäjä oli vielä viimeisellä kääntömerkillä kahdeksas, maalissa 12:s ja kokonaistilastossa 11:s.

Huomenna pyritään ajamaan kolme lähtöä ja keskiviikkona kymmenen parhaan mitalilähtö.