Tilaa
Uutiset

Reiluin veneilykaveri saa 1500 euroa

30.12.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Hyvä homma

Hyvä homma – Tummen upp on uusi palkinto, joka jaetaan vuosittain. Sillä annetaan tunnustusta henkilöille, jotka toimivat poikkeuksellisen uutterasti kanssaveneilijöidensä hyväksi: seuratalkoiden työmyyrille, laitureiden avuliaimmille, satamien ystävällisimmille…

Kunnia sille, kelle se kuuluu – ja mojova palkinto! Siinä perusajatus Vene-lehden uudelle Hyvä homma -palkinnolle, jolle nyt haetaan ensimmäistä saajaa.

Kuka mielestäsi on uurastanut veneilyn hyväksi saamatta ansaitsemaansa tunnustusta? Kerro meille, me palkitsemme sekä hänet että ehdottajan.

Haemme nimenomaan tavallisia henkilöitä, jotka ruohonjuurityöstään eivät juuri muita tunnustuksia saa, mutta jotka kaikki tuntevat reiluiksi veneilijöiksi.

Heille haluamme osoittaa kouriintuntuvan kiitoksen. Sellainen on 1 500 euron palkintosumma, jonka lahjoittaa International Färg Ab.

Lähetä siis ehdotuksesi palkinnon saajaksi 31. joulukuuta 2010 mennessä. Vene-lehden ensi vuoden ensimmäisessä numerossa esitellään parhaat ehdokkaat, joista kilpailun raati valitsee voittajan.

Hänet kutsutaan Vene 11 Båt -näyttelyn vieraaksi ja palkittavaksi messujen ammattilaispäivänä

Ehdottaneiden kesken arvotaan Maritim Oy:n lahjoittama noin 100 euron arvoinen tavarapalkinto.

Ehdotuksia voi tehdä kirjeitse tai sähköpostitse. Lähetä viesti osoitteeseen vene@otavamedia.fi, laita otsikoksi ”Hyvä homma”, kerro omat sekä ehdottamasi henkilön yhteystiedot ja anna lyhyt perustelu palkitsemiselle.

Kun ehdotat kirjeitse, lähetä ehdotus osoitteella Vene, Esterinportti 1, 00015 Otavamedia ja kirjoita kuoreen tunnus ”Hyvä homma”.

International   

  Maritim

Lue myös nämä

X