Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

Quicksilver-veneet — lyömätöntä vastinetta rahalle

28.03.2019

KirjoittajaYHTEISTYÖSSÄ: Brunswick Marine in Finland

Veneilijät ovat oppineet tuntemaan Quicksilverit veneinä, joissa rahalle saa lyömätöntä vastinetta. Laajasta mallistosta löytyy suuri määrä monikäyttöveneitä, jotka sopivat niin huviajeluun, kalastukseen retkeilyyn kuin matkaveneilyynkin. Yhteistä kaikille Quicksilver-veneille ovat tukeva rakenne, tarkoituksenmukaisuus, erinomainen suunnittelu ja hyvä ajettavuus. Kattava lisävarustevalikoima antaa mahdollisuuden räätälöidä vene juuri omiin tarkoituksiin sopivaksi.

Quicksilverin Activ-sarja kattaa suuren valikoiman pulpettiveneitä, bowridereita ja kajuuttaveneitä, joissa on mahdollisuus yöpyä. Activ-sarjan veneissä on yhdistetty tyylikäs ulkonäkö erinomaiseen tilankäyttöön, käytännöllisyyteen, mukavuuteen ja turvallisuuteen.

Quicksilver Activet sopivat nimensä mukaisesti erinomaisesti aktiiviseen vapaa-ajanviettoon vesillä, huviveneilyyn, kalastukseen ja retkeilyyn.

Captur Pilothouse-sarjan veneet ovat saavuttaneet suurta suosiota etenkin kalastajien ja retkeilijöiden keskuudessa. Veneet sopivat ominaisuuksiensa vuoksi kalastukseen huonollakin säällä. Pilothouse-veneille yhteistä on suuri avotila takana ja katettu ohjaamo ja oleskelutila.

JÄLLEENMYYJÄ: LAHDEN JA  VÄÄKSYN KONEPISTE www.venekauppa.com,  www.quicksilver-boats.com

X