Mainos

Pipelife – puhtaampi tulevaisuus!

Huolettomasti! Jätevesijärjestelmät kotiin ja mökille!

14.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä Pipelife

Haja-asutuksen jätevedet ovat maassamme toiseksi suurin vesistöjen kuormittaja. Noin 20 % suomalaisista asuu haja-asutusalueilla. Huolehtimalla jä-
tevesiesi oikeasta puhdistamisesta niin kodissa kuin mökillä, vähennät vesistöihin, pohjavesiin ja lähiympäristöön kohdistuvaa kuormitusta, ja varmistat elinympäristön puhtauden nyt ja tulevaisuudessa. Toimiva jätevesijärjestelmä lisää kiinteistön käyttömukavuutta, nostaa kiinteistön arvoa ja varmistaa, että ympäristölainsäädännössä asetetut vaatimukset täyttyvät.

Kotimaiset Pipelife-jätevesijärjestelmät tarjoavat laajan valikoiman haja-asutusalueen jätevedenpuhdistamiseen tarkoitettuja ratkaisuja. Jätevesijärjestelmämme ovat huolettomia, varmatoimisia ja pitkällä aikavälillä edullisia vaihtoehtoja. Laki määrittää jäteveden puhdistamisen
reunaehdot ympäristönsuojelulaissa ja jätevesiasetuksessa. Oikein toteutettuna jokainen Pipelifen jätevesijärjestelmä täyttää jätevedenpuhdistamisen kaikki vaatimukset.

Sivustollamme www.puhdastulevaisuus.fi voit testata, mikä jätevesijärjestelmistämme sopii parhaiten Sinun tarpeisiisi. Jättämällä yhteydenottopyynnön, koulutetut jälleenmyyjämme ovat sinuun yhteydessä ja auttavat valitsemaan sopivan ratkaisun. Löydät sivustoltamme myös kattavan tietopaketin jätevedenpuhdistuksesta, jätevesijärjestelmistä ja -lainsäädännöstä. Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Valmistamme jätevesijärjestelmät, kaivot ja ponttonit tuotantolaitoksillamme Iissä, jossa tuotteitamme on valmistettu jo vuodesta 1991 alkaen.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehtaamme Haaparannassa, Iissä, Utajärvellä, Joensuussa ja Jyväskylässä. Pipelifen tuotevalikoimaan kuuluvat ympäristötuotteiden lisäksi muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaustuotteet.

VALMISTAJA: PIPELIFE www.pipelife.fi

X