Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

PUHTAAMPI TULEVAISUUS

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: PIPELIFE

Haja-asutuksen jätevedet ovat maassamme toiseksi suurin vesistöjen kuormittaja. Noin 20 % suomalaisista asuu haja-asutusalueilla. Huolehtimalla jätevesiesi oikeasta puhdistamisesta niin kodissa kuin mökillä, vähennät vesistöihin, pohjavesiin ja lähiympäristöön kohdistuvaa kuormitusta, ja varmistat elinympäristön puhtauden nyt ja tulevaisuudessa.

Toimiva jätevesijärjestelmä lisää kiinteistön käyttömukavuutta, nostaa kiinteistön arvoa ja varmistaa, että ympäristölainsäädännössä asetetut vaatimukset täyttyvät.

Kotimaiset Pipelife-jätevesijärjestelmät tarjoavat laajan valikoiman haja-asutusalueen jätevedenpuhdistamiseen tarkoitettuja ratkaisuja. Jätevesijärjestelmämme ovat huolettomia, varmatoimisia ja pitkällä aikavälillä edullisia vaihtoehtoja.

Laki määrittää jäteveden puhdistamisen reunaehdot ympäristönsuojelulaissa ja jätevesiasetuksessa. Oikein toteutettuna jokainen Pipelifen jätevesijärjestelmä täyttää jätevedenpuhdistamisen kaikki vaatimukset.

Sivustollamme www.puhdastulevaisuus.fi voit testata, mikä jätevesijärjestelmistämme sopii parhaiten Sinun tarpeisiisi. Jättämällä yhteydenottopyynnön, valtuutetut jälleenmyyjämme ovat sinuun yhteydessä ja auttavat valitsemaan sopivan ratkaisun.

Löydät sivustoltamme myös kattavan tietopaketin jätevedenpuhdistuksesta, jätevesijärjestelmistä ja -lainsäädännöstä.

www.puhdastulevaisuus.fi

X