Mainos

Star brite – Puhtaamman veneilyn puolesta

01.01.2018

KirjoittajaStarBrite

Syys- ja keväthuolto ovat jokaiselle veneilijälle tuttuja, pakollisia toimenpiteitä. Oikein tehtynä ne takaavat, että vene pysyy kunnossa ja säilyttää arvonsa. Huoltoja ei missään nimessä kannata jättää väliin tai väheksyä, vaikka ne teettävätkin veneilijälle melkoisesti vaivaa. Puhtaat ja kuivat pinnat kestävät talven rasitukset ja säännöllisesti huollettu vene on helpompi pitää kunnossa.

Onneksi vaivaa voi pienentää ja lopputulosta parantaa valitsemalla sopivat ja laadukkaat pesuaineet, puhdistusvälineet, vahat ja kiillotusaineet. Tarkoitukseensa sopiva ja tehokas pesuaine helpottaa puhdistamista ja laadukas vaha auttaa venettä pysymään puhtaana pidempään.

StarBrite-veneenhoitotuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla yli 27 vuoden ajan. Laaja tuotevalikoima käsittää yli sata eri tuotetta veneenhoitoon ja puhdistukseen. StarBriten valikoimasta löydät myös puhdistusvälineet, vahat ja kiillotusaineet, öljytuotteet sekä polttoaineen lisä- ja säilytysaineet, teakin hoitoaineet ja makean veden säilöntä- ja hoitoaineet. Tarjolla on yhä enemmän myös luontoystävällisiä tuotteita veneen hoitoon ja puhdistukseen. Korkeasta laatutasosta kertoo, että myös veneteollisuuden toimijat käyttävät Suomessa tuotteitamme.

StarBrite-tuotteita on saatavilla hyvin varustetuista venealan liikkeistä ympäri Suomen.

MAAHANTUOJA: STARBRITE www.starbrite.fi

X