Tilaa
Testit

Pikatesti: Thuraya x5 touch -satelliitti- ja gsm-älypuhelin – Yhteys ulapalta

Thuraya X5 Touch on maailman ensimmäinen Android-käyttöjärjestelmän yhdistetty satelliitti- ja gsm-puhelin, joka kestää vettä ja vaativia olosuhteita.

24.03.2021

Kirjoittajamarko lysmä

Kuvaajaanton reenpää, marko lysmä

Thuraya X5 Touch on vankan oloinen ja sopivan kokoinen satelliittipuhelin, joka sopii tyköistuvasti kämmeneen. Työpuhelimen tapaisesta melko painavasta laitteesta ei kuitenkaan ole kysymys. Thuraya vastaa ohuen älypuhelimen kokoluokkaa, vaikka paksuutta sillä on tuplasti enemmän. Painoa on kohtuullisesti 262 grammaa.

Veneilijän kannalta voi hankalissa olosuhteissa olla elintärkeää, että puhelimessa on pitkäkestoinen akku, tarkka hd-tasoinen ja 5,2-tuumainen kapasitiivinen hanskojen käytön mahdollistava kosketusnäyttö sekä kestävä Gorilla-lasi.

Satelliittipuhelin tulee tarpeelliseksi veneilijöille ja luonnossa syrjäisillä alueilla liikkuville, kun gsm-kuuluvuus on heikkoa tai sitä ei ole lainkaan. Puhelimessa on GPS- ja Glonass -paikannus edistyneille navigointi- ja seurantatoiminnoille. Lisäksi puhelimessa on integroitu SOS-painike hätätilanteita varten.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X