Tilaa
Testit

Pikatesti: SeaRobo Keel Crab -pohjanpuhdistin – Robotilla pohja puhtaaksi

SeaRobo on uusi yritys, joka tarjoaa pohjan puhdistusta suuriin veneisiin ilman, että niitä tarvitsee nostaa vedestä työn ajaksi.

10.05.2022

Kirjoittajaja kuvat pasi nuutinen

PIENET VENEET puhdistuvat kesken kauden näppärästi harjapesureilla tai trailerilla maihin vetämällä. Isolla veneellä logistiikka nosturin löytämiseksi on hankalampaa etenkin kesken lomareissun. Siksi levää ja likaa usein siedetään kauden loppuun saakka, vaikka sen vaikutus purjehdusvauhtiin tai polttoaineenkulutukseen olisi huomattava.

SeaRobon tiimi on Niinimäen perhe. Nuoret Viivi ja Veeti (keskellä) tekevät työn ja vanhemmat Katja ja Jussi ovat taustavoimana.

SeaRobo on Kaarinassa tukikohtaansa pitävä uusi yritys, joka tarjoaa kätevää ratkaisua. Se tulee tilaajan valitsemaan satamaan ja puhdistaa pohjan parissa tunnissa ilman, että venettä tarvitsee siirtää laiturista mihinkään. Toiminta käynnistyi viime kesänä yhden keikka-auton voimin. Ensi kesäksi puhdistuspartioita on tulossa lisää ja tavoitteena on saada ainakin yksi niistä kulkemaan veneellä. Silloin palvelua tarjotaan myös saariston vierassatamiin, joihin ei autolla ole pääsyä.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X