Tilaa
Testit

Pikatesti: Ecomat 2000 Select -venelämmitin – Pieni, kätevä ja hiljainen

Pieni ja kevyt Ecomat on helppo sijoittaa veneeseen, mutta sen käyttöön tarvitaan maasähkö. Etenkin laitteen hiljaisuus miellytti.

18.07.2020

KirjoittajaArja Kangasniemi

Kuvaajaarja kangasniemi, anton reenpää/otavamedia

Ensimmäisenä Ecomat 2000 -lämmittimessä kiinnitti huomion pieni koko, hiljaisuus ja hauska, retromainen ulkonäkö. Tuotetiedot valaisivat, että laite toimii keraamisilla elementeillä, joten lämmitin ei kuumene liikaa ja Ecomatia voi käyttää turvallisesti myös yöllä. Laitteen virta katkeaa, jos se kaatuu.

Lämmittimessä on termostaatti, jonka tarkoitus on pitää lämpötila tasaisena. Ecomatin tuuletin on kuulalaakeroitu. Laite puhdistaa jonkin verran sisäilmaa ja siinä on vaihdettava suodatin. Suodatin kannattaa tarkistaa silloin tällöin, sillä likainen suodatin alentaa lämmitystehoa.

Ecomat 2000 -lämmittimestä on saatavana kolme eri mallia, joista Select on parhaiten varusteltu. Siinä on muiden muassa elektroninen termostaatti ja kolme lämmitystehoa. Käyttötarpeen mukaan laitteesta voi valita plus- tai hiljaisen asetuksen. Plus-asetus sopii nopeaan lämmitykseen ja hiljainen asetus esimerkiksi yölämmitykseen.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X