Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

Pelastava veneilyasu voitti

21.02.2012

KirjoittajaKiti Westerback

SixCap

Venemessujen kävijöiden joukossa pidetyn Vuoden veneilytuote 2012 -äänestyksen voitti yli 30 prosentin äänimäärällä Stormforce One, uusi hypotermialta suojaava ”pelastava veneilyasu”.

Koska suurin este pelastuspuvun käytölle on se, että se on raskas ja hankala pukea, oli uuden pelastuspuvun suunnittelun lähtökohtana puvun helppokäyttöisyys. Puvun suunnittelivat yhteistyössä Six-Cap Oy ja Ursuk Oy, joka on Euroopan johtava pelastus- ja sukelluspukuvalmistaja.

– Vesitiivis päävetoketju kulkee suoraan edestä ylös vesitiiviin mansetin läpi, joten kaulusta ei aina tarvitse pitää suljettuna. Puku on yhtä nopea ja helppo pukea kuin tavallinen haalari. Puvun korkea fleece-kaulus suojaa tehokkaasti kylmissä olosuhteissa. Puvussa on kaksi isoa vesitiivistä rintataskua kännykälle ja lompakolle sekä reisitasku. Yksiosaisessa puvussa on heijastavia pintoja reilusti ja tyylikkäät grafiikat, kuvailee Bo Warelius Six-Cap Oy:stä.

Housujen lahkeissa on vesitiiviit sukat. Kun asun alle on puettu lämmin alusasu, on käyttäjällä jopa 5 tuntia aikaa selviytyä +5 asteen vedessä.

Lisätietoja

 

X