Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Uutiset

Pardo 60 Endurance – Pitkän matkan italialainen

03.05.2020

KirjoittajaPasi Nuutinen

KuvaajaCantiere del Pardo

Cantiere del Pardo tunnetaan meillä parhaiten Grand Soleil -pursistaan, mutta veistämöllä on myös moottorivenemallisto. Sen lippulaivaksi tuleva Pardo 60 Endurance on luksusjahti kaukomatkustajille.

Veneessä voi nähdä ns. targatyyliä tai walkaround henkeä. Leveitä sivukansia suojaavat laivamaiset umpikaiteet, joista osa kääntyy perän avotilan kohdalla parvekkeiksi, kun ollaan ankkurissa. Silloin yhtenäinen oleskelutila kasvaa huimasti, ja tarjoilu sinne käy salongin peräosaan sijoitetusta pentteristä. Salonkia ja ohjaamoa puolestaan on korotettu paremman näkyvyyden antamiseksi.

Asuintilat ovat alhaalla ja keulassa, kolme hyttiä omine toiletteineen ja suurine runkoikkunoineen. Flybridgen järjestely riippuu ostajasta. Se voi olla lähes pelkkä aurinkoparatiisi, sinne saa täyden navigointi- ja ohjausvarustuksen, tai sinne voi sijoittaa cockailpentterin istuinryhmineen.

Runko on suunniteltu toimimaan yhtä hyvin 20 kn matkavauhdilla kuin uppoamanopeuksissa, jos veneen varustaa sähkömoottoreilla.

Pituus 18,00 m, leveys 5,10 m, syväys 1,20 m, uppoama 30000 kg, moottorit 2 x Volvo Penta IPS700, lisätiedot Pardo Yachts

X