Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Osasto 3e11: Possuja ja vihaisia tipuja lasten ilona

15.02.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Marina Karawatski

Marineteknin osastolta löytyy ajan hengessä leikkikenttä Angry Birds -teemalla. Leikkikentällä temmelletään omalla vastuulla ja sinne mahtuu kerralla 20 peuhaajaa. Vaikka Marinetekin ja Lappsetin edustajat ovat lähettyvillä, kyseessä ei kuitenkaan ole lapsiparkki, johon jälkikasvun voisi pysäköidä.

Osasto on messuilla syystä, että helsinkiläinen Marinetek Group ja rovaniemeläinen Lappset Group solmivat kansainväliksen yhteistyösopimuksen veden päälle toteutettavista leikki- ja vapaa-ajan puistoista. Leikkipuistot toteutetaan Marinetekin raskasponttoneille, joille Lappset toimittaa laitteet ja kalusteet.

Puistot voivat olla lapsille, teineille, aikuisille tai senioreille tarkoitettuja. Leikkipuistojen lisäksi rantarakentamisen kysyntä on kohdistunut ulkoliikuntapaikkoihin, jotka on tarkoitettu aikuisille ja senioreille.

– Kelluvat puistot avaavat meille kokonaan uudenlaisia markkinoita. Kaupunkilaiset tarvitsevat yhä enemmän erilaisia vapaa-ajanvietto- ja liikuntamahdollisuuksia. Tarve on suurin juuri siellä, missä tilaa ei ole tarjolla, kertoo Marinetek Group Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Seppälä. – Kaikki suurkaupungit ovat vesistöjen äärellä. Vettä maapallolla on 70% koko pinta-alasta, joten markkinoita riittää.

– Kelluva puisto on ympäristöystävällinen ja uskomattoman mielenkiintoinen innovaatio, jollaista ei aikaisemmin ole tullut vastaan, toteaa Lappset Group Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Johan Granholm.

Marinetek on Euroopan suurin venesatama- ja laituritoimittaja, jolla on liiketoimintaa 40 ja valmistusta 12 maassa. Yhtiö toimittaa myös kelluvia uimaloita, ylikulkusiltoja ja kelluvia taloja.

Lisätietoja

Lue myös nämä

X