Tilaa
Mainos

Nord Star 33+ – Uudenlaista tyylikkyyttä

Nord Star 33+ on enemmän kuin vene. Kaikkine mukavuuksineen se on merellinen elämäntapa.

23.02.2022

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: NYLUND'S BOATHOUSE AB I

Pohjanlahden merenkulun pitkä perinne on luonut veneitä, jotka ovat äärimmäisen merikelpoisia. Karu meriluonto vapaasti puhaltavine tuulineen ja vyöryvine aaltoineen on vuosisatojen saatossa muovannut veneistä lujia ja käytännöllisiä. Nord Star -veneiden laadun takeena on lukuisten sukupolvien kokemus veneiden rakentamisesta vaativiin olosuhteisiin. Tämä kokemus yhdessä modernin teknologian ja parhaiden komponenttien kanssa on luonut veneen, joka selviää yhtä lailla pohjoisten kuin eteläisten merten vaativista olosuhteista.

Nord Star -veneet valmistetaan kestämään vuosikymmeniä pohjoisen ilmastossa. Vahva runko, hemmotteleva, mutta tarkoituksenmukainen sisustus ja erinomainen ajettavuus tekevät niistä haluttavan kumppanin pitkällekin merimatkalle. Rakenteelliset ominaisuudet takaavat turvallisuuden, vakauden ja ajomukavuuden avomeren olosuhteissa.

Kaikissa Nord Star -veneissä on tilava walkaround-kansi, jolla liikkuminen on aina turvallista ja vaivatonta.

Nord Star 33+ on plus-malliston suurin vene. Muut mallit ovat 28+ ja 31+. Plus-malliston myötä Nord Star on ottanut pitkän harppauksen kohti matkaveneilyä.

Nord Star 33+ Cruiser on erinomainen esimerkki siitä, mitä moderni matkaveneily voi olla. Uudenlainen pohjarakenne on tuonut lisää ajomukavuutta, ja runsas varustelu käyttömukavuutta. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämminvesi, keulapotkuri ja maasähköjärjestelmä. Ekologista ajattelua edustaa sähköntuotanto aurinkopaneelein.

Nord Star 33+:n salonki on poikkeuksellisen suuren sisäkorkeuden ansiosta erityisen avara. Lähes koko peräseinä avautuu avotilaan, jonka sohvat ja suuri pöytä luovat yhdessä sisätilojen kanssa suuren ja miellyttävän oleskelutilan. Salongissa on neljän hengen L-sohva, jonka etuosasta avautuu kulkutie suureen makuukajuuttaan. Sohvaa vastapäätä on erinomainen pentteri.

Salongin etuosassa on sivuovet, joten liikkuminen ulko- ja sisätilan välillä on jouhevaa. Keulassa on tilavan makuukajuutan lisäksi erilliset wc ja suihku. Suihkuvettä tankkiin mahtuu peräti 175 litraa.

Moottorivaihtoehtoja Nord Star 33+:aan on riittävästi. 400 hevosvoimalla vene kulkee mukavasti, 880 hevosvoimalla mukavasti ja vauhdikkaasti. Veneen kokonaispituus on 11,40 metriä ja leveys 3,40 metriä.

NYLUND’S BOATHOUSE AB I www.nylundsboathouse.com

Lue myös nämä

X