Tilaa
Mainos

Nord Star 28+ EI KOMPROMISSEJA!

Nord Star 28+ on ajettavuudeltaan ja mukavuudeltaan huippuluokkaa vailla kompromisseja.

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: NYLUND'S BOATHOUSE AB

Pohjanlahden karu meriluonto on vuosisatoja muovannut niin ihmisiä kuin veneitäkin. Rantaan saakka raivoava meri on muovannut kummastakin vahvoja ja kestäviä. Pitkä merenkulun perinne on kehittänyt veneitä, jotka ovat äärimmäisen merikelpoisia, mutta samalla mukavia.
Nord Star -veneiden takana on useamman sukupolven kokemus veneiden rakentamisesta Pohjanlahden olosuhteisiin. Se yhdistettynä modernin teknologian innovatiiviseen hyödyntämiseen tuloksena on vene, joka selviää yhtä lailla pohjoisten kuin eteläisten merten vaativista olosuh-teista – Nord Star.
Nord Star -veneet valmistetaan kes-tämään vuosikymmeniä pohjoisen il-mastossa. Äärimmäisen kestävä runko, hemmotteleva sisustus sekä huippuluokan ajettavuus tekevät niistä haluttavan kumppanin pitkällekin merimatkalle. Rakenteelliset ominaisuudet takaavat vakauden ja ajomukavuuden avomeren tyrskyissä.

Kaikissa Nord Star -veneissä on tilava walk around -kansi. Kannella kulkeminen on aina turvallista ja vaivatonta.
Nord Star 28+ on laajan malliston uusi tulokas. Jo vuonna 2004 esiteltyä mallia on valmistettu peräti 230 kappaletta vuosien aikana, ja viimeksi sitä on uudistettu 10 vuotta sitten. Sen jälkeen veneilyssä moni asia on muuttunut.

Nord Star 28+ -mallia uudistettaessa on mietitty kaikki näinä vuosina saatu käyttäjien palaute. Niiden pohjalta uu-desta Nord Star 28+ -mallista on hiottu yhä vähemmän kompromissi, jollaisia kaikkien veneiden sanotaan olevan.

Uudenlainen, patentoitu pohjarakenne on tuonut lisää ajomukavuutta ja poikkeuksellisen kattava vakiovarustelu käyttömukavuutta. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämminvesijärjestelmä, keulapotkuri sekä maasähköjärjestelmä. Ekologisuutta edustaa sähköntuotanto aurinkopaneelein.

Nord Star 28+ tarjoaa erinomaiset edellytykset yhtä lailla yhteysajoon kuin venelomaan. Suuri salonki, jonka seisomakorkeus on peräti 1,94 m, kak-si erillistä kahden hengen makuukajuuttaa, sekä tilava toiletti että monipuolinen pentteri tekevät venelomasta nautinnon koko perheelle. Sivukaiteisiin integroidut portit helpottavat liikkumista, ja ainakin kippari nauttii modernista kojelaudasta ja ergonomisesta istuimesta.

Moottorivaihtoehtoja Nord Star 28+ -veneeseen on tarjolla niin vauhdin-nälkäisille kuin myös polttoainetta säästäville. Veneen pituus on 9,5 met-riä ja leveys 3,1 metriä.

NYLUND’S BOATHOUSE AB

www.nylundsboathouse.com

X