Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

New Portissa nyt ympärivuotinen palvelu

14.09.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Marinetek

Marinetek tarjoaa venepaikan lisäksi veneen talvisäilytys- ja kausihuoltopalvelut sekä mm. sähköisen oman veneen huolto- ja varustelukirjan.

– On tavallista, että veneilijä hankkii venepaikan, talvisäilytyksen ja huollot eri tahoilta tai tekee osan itse. Olemme kuitenkin siirtymässä tee-se-itse -kulttuurista enemmän palvelujen kuluttajiksi. Tämä näkyy myös asiakaskunnassamme ja olemme siksi rakentaneet palvelukonseptin veneilijän ympärivuotiset tarpeet huomioiden. Yhteistyökumppanimme hoitaa tarvittaessa veneen siirron satamasta talviteloille veneilykauden lopussa ja palauttaa veneen satamaan omalle paikalle veneilykauden alussa, kertoo Martti Mäyry Marinetek Marinas Oy:stä.

Vesiholvi Oy:n tuottama Boatbond-järjestelmä tarjoaa veneilijälle verkkopohjaisen käyttöliittymän sähköiseen huolto- ja varustelukirjaan, johon veneen omistaja voi tallentaa veneensä tietoja. Järjestelmässä mukana oleva talvisäilytysyritys pääsee kirjaamaan veneen tietoihin huoltotoimenpiteet ja lisävarusteasennukset.

Lisätietoja

Lue myös nämä

X