Tilaa
Mainos

Näyttävä ja tilava uusi CROSS 75 BR

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: INHAN TEHTAAT OY AB

Cross-malliston uutuus kaudelle 2021 on näyttävä ja tilava Cross 75 BR. Kestävä alumiinirunko ja modernisti muotoiltu lasikuituinen kansi tarjoavat mukavaa, tyylikästä ja turvallista matkante-koa jopa yhdeksälle.

Kaikkien Crossien tapaan ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa: Cross 75 BR toimii loogisesti kovemmassakin kelissä ja se soveltuu erinomaisesti myös ulkosaariston vaativiin olosuhteisiin.

Veneen suuri avotila kutsuu nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä vesillä. Korkea ja pitkä tuulilasi suojaa erinomaisesti. Taka-avotilassa on muhkea U-sohva ja lisävarusteena on saatavana sekä pöytä että auringonottotaso. Lisävarusteena aurinonottotason saa tilavaan keulaankin.

”Cross 75 BR:n avotila on reilun kokoi-nen. Myös uimatasoilla sekä kuomutallin päällä on reilusti tilaa, mikä helpottaa niin veneeseen kulkua kuin esimerkiksi vesiur-heilun harrastamista”, kertoo Yamarinin markkinointipäällikkö Johan Finnberg.

Peräkanteen integroitu kuomukotelo tekee takakannesta yhtenäisen kokonai-suuden. Isoilla takauimatasoilla on helppoa ja turvallista toimia, vesihiihtokaaren saa lisävarusteena. Keulaan on saatavana taitettava keulaporras, joka helpottaa ranaan astumista ja veneeseen nousua.

Vakiona veneessä on mm. Cross Q Wide -infotainment-näyttö, stereot, trimmitasot led-näytöllä ja joystickohjauk-sella sekä tuulilasinpyyhkimet. Cross 75 BR-malliin on saatavana pehmeä, pitävä ja helppohoitoinen Softdeck-turkkipinta, mutta halutessaan veneen saa alumiiniturkilla. Lisävarusteina on saatavana myös mm. auringonottotaso etu- ja taka-avotilaan, premium-audiojärjestelmä, keulapotkuri, ankkurivinssi, jääkaappi sekä kauko-ohjain keulapotkuriin ja ankkuriliinaan. Säilytystilaa on reilusti, mm. keu-lapenkin alla, apukuskin pulpetissa sekä taka-avotilan bb-penkin alta.

www.cross.boats/fi

X