Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

NAUTI VENEILYSTÄ

Oikein valittu vakuutus pitää veneilyunelmat pinnalla myös vahingon sattuessa. Lue, miten onnistut.

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: Fennia

Vakuuttaminen on järkevää huolenpitoa arvoomaisuudesta.
Se on ennakointia ja varautumista odottamattomaan – selustan turvaamista ilman huolia. Kun päättää olla luottamatta ainoastaan hyvään onneen, ei ainakaan tarvitse myöhemmin katua.

TUNNE TARPEESI

Tuotepäällikkö Fredrik Grunér Fennialta kehottaa vakuutusta hankittaessa lähtemään liikkeelle omien tarpeiden kartoittamisesta. ”Kannattaa miettiä, tullaanko toimeen palo- ja varkausvakuutuksella vai onko tarpeen ottaa laaja
venevakuutus.”

Molemmat korvaavat ilkivallan, varkauden, tulipalon, räjähdyksen tai salamaniskun aiheuttamat vahingot. Jälkimmäinen on omiaan vesillä, joilla myrskyt ja karilleajot ovat varteen otettava vaara.

Myös arvokkaille ja kallista elektroniikkaa sisältäville veneille laaja vakuutus on Grunérin mukaan ykkösvaihtoehto. Siihen voi halutessaan hankkia vielä lisäturvaa konerikko- tai masto- ja takilavakuutuksella.

”Omaa riskinottokykyä on myös hyvä pohtia. Pienin mahdollinen omavastuu kasvaa portaittain vakuutusmäärän mukana, mutta omavastuuta korottamalla voi laskea vakuutuksen hintaa.”

Fennian uudistettuun venevakuutukseen sisältyy aina veneilijän vastuuvakuutus. Se korvaa veneilijän ulkopuolisille aiheuttamia henkilö- ja esinevahinkoja. Vakuutettuja ovat vakuutetun veneen omistaja, haltija sekä omistajan tai haltijan luvalla venettä käyttävät. Fennian asiantuntijat kertovat lisää ja auttavat veneeseen parhaiten sopivan vakuutuksen räätälöinnissä. Kun vene on vakuutettu juuri siinä laajuudessa kuin asiakas haluaa, se voidaan laskea vesille turvallisin mielin.

Fennialla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Yhtiö nousi vuosittaisessa EPSI Rating -vakuutustutkimuksessa ykköseksi yritys- ja henkilöasiakkaiden

’EPSI Rating
Vakuutustutkimus 2019

Fredrik Grunér kehottaa veneilijöitä kiinnittämään huomiota seuraaviin asiohin. Niiden noudattaminen auttaa pitämään veneen vesillä ja mahdollistaa veneilystä nauttimisen koko veneilykauden ajan.

• Noudata huolellisuutta rantautumisessa ja laituriin kiinnittymisessä. Kiinnitä vene niin, että se on turvassa myös sään nopeilta vaihteluilta.
• Panosta veneilytaitoihin. Opettele käyttämään muitakin kuin sähköisiä navigointivälineitä. Suunnittele reitti huolella ja sääennuste huomioiden. Ota tavaksi seurata reittiä myös paperisella merikartalla.
• Ota arvokkaat tavarat mukaan tai lukitse ne veneen sisälle katseiden ulottumattomiin. Ota veneen ja moottorin tunnistetiedot talteen mahdollisen varkauden varalta.

 

ASIAKASPALVELU
p. 010 503 8808, ma-pe 9-16.30

Soitto Fennian 010 5 -alkuisiin palvelunumeroihin maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.
Lue lisää: fennia.fi

X