Uutiset

Vene 18 Båt: Naantali ja Liperi voittivat

09.02.2018

TekstiKiti Westerback

Perinteisen vuoden vierasvenesatamaäänestyksen voiton veivät tänä vuonna Naantali ja Liperi, jotka palkittiin  Vene 18 Båt -näyttelyn avajaispäivänä.

Naantalin saamassa palautteessa toistuivat hyvä ja monipuolinen palvelu, motivoitunut henkilökunta ja yleinen ilmapiiri. Erityisesti kiitosta sai Naantalin uusi palvelurakennus tiloineen ja palveluineen.

”Kaudella 2018 satamassa kehitetään  kauppakassipalvelua ja lisätään ulkopuolisten palveluiden tarjontaa”, kertoo sataman yrittäjä Miska Pekkola.

Saariston Puoti sijaitsee Liperin Tutjunniemessä, jossa saman katon alla ovat kauppa, kahvila ja anniskeluravintola. Lisäksi veneilijöille on myynnissä polttoainetta.

”Kesäaikaan meillä on bändejä ja muita aktiviteettejä, kuten soutu-, onki-, ja uistelukisoja. 2500 euron palkintorahan aiomme käyttää laiturien peruskorjauksiin”, Saariston Puodin yrittäjät Ari ja Oili Vilén kertovat.

Kunniamaininnat Kasnäsille Kemiöön ja Korpilahden Laivarannalle 

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n venesatamakomitean kunniamaininnat  saivat tänä vuonna Kemiön Kasnäs (rannikkoalue) ja Korpilahden Laivaranta (Järvi-Suomi).

Katso aiemmat voittajat

X