Tilaa
Mainos

Mukava tilaihme QUICKSILVER ACTIV 675 WEEKEND

03.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: VÄÄKSYN KONEPISTE

Quicksilverin Weekend-malliston suunnittelun peruskivi on mukavuus. Kuten kaikissa Quicksilvereissä, vakaa ajettavuus, yksityiskohtaisesti suunnitelu toiminnallisuus, sujuva tilankäyttö sekä poikkeuksellisen laaja varustelutaso ja lisä-varustevalikoima tulevat pakettiin vakiona.
Kauden 2021 uutuusmalli Activ 675 on Weekend-sarjan kompaktein vene. Sen kuljettaminen onnistuu trailerilla, mutta pieni se ei ole. Vene on rekisteröity 8 henkilölle ja nukkumapaikat 2 + 1 henkilölle. Hyvinvarustellussa kajuutassa on pesuallas, liesi ja jääkaappi sekä wc omalla pesualtaalla.

Vene suorastaan pursuaa pieniä ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Esimerkiksi keulakannen saa muunnettua hetkessä kutsuvan pehmeäksi aurinkokanneksi, ja sisätilat ovat monikäyttöiset. Kulku sisälle tapahtuu leveän liukuoven kautta, ja avaamalla oven kokonaan yhdistyvät sisätilat ja takaosan avotila avaraksi oleskelutilaksi.

Takaosan avotilassa on reilusti selkänojallista istuintilaa, joka muuntuu leveäksi aurinkokanneksi käden käänteessä. Vesiurheilun ystävät arvostavat helppoa liikkumista moottorin molemmin puolin jatkuvien, tukevien puupintaisten tasojen ansiosta.

Hyvän näkyvyyden ja vakaan rakenteen ansiosta navigoiminen on helppoa kovemmassakin kelissä.

X