Tilaa
Mainos

Muistilista MOOTTORIVENEEN KAUSIHUOLTOON

21.02.2022

KirjoittajaKAUPALLINEN YHTEISTYÖ: US-PARTS FINN-AM OY

Veneilykelejä odottaessa voi luppoajan käyttää tehokkaasti hyödyksi suo-rittamalla veneelle talvihuollon ja vaihtamalla kuluneet osat uusiin. US-Parts Marine-valikoimasta löydät mm. Techno-seal-anodit, kattavan valikoiman Sierran laadukkaita huolto-osia sekä venekäyttöön kehitetyt Gulf-voiteluaineet. Näiden avulla pidät veneen kunnossa ja varmistat luotettavan toiminnan koko kesän ajan.

Päivitys veneen ominaisuuksiin

Aina ei pelkkä huolto riitä täyttämään innokkaan veneilijän odotuksia. Jos haluat hemmotella itseäsi päivittämällä vanhan veneen ajo-ominaisuudet uudelle tasolle, löytyy US-Parts Marine-valikoimista lääkkeitä niin pieneen kuin suurempaan päivitykseen.

Luisi-ohjauspyörä ja SeaStar -hallintalaite päivittävät ohjaamon aivan uudelle tasolle. Solas ja Michigan -potkurivalikoimasta löytyvät vaihtoehdot lähes kaikkiin venemoottorimalleihin. Ajo-ominaisuuksia voi parantaa SeaStar -hydrauliohjauksella tai SeaStar -moottorihissillä ja vaihtamalla teräspotkuriin.

Ja jos anoppi meinasi viime kesänä pudota kyydistä veneen keikkuessa, voit tarjota tulevana kesänä tasaisemmat kyydit varustamalla veneen Bennett-trimmilevyillä.


US-Parts Finn-Am Oy

US-Parts Finn-Am Oy tunnetaan laadukkaista merkeistään ja asian-tuntevasta palvelustaan. Kaikki nämä tuotteet ja paljon muuta löydät US-Partsin palvelevasta myymälästä, hyvinvarustetuista venealan liikkeistä ympäri Suomen, ja verkkokaupasta osoitteesta

www.uspartsmarine.fi


 

Lue myös nämä

X