Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Monte Carlo 52 – Pienemmän suuremman uudistus

03.01.2020

KirjoittajaPasi Nuutinen

KuvaajaValmistaja

Monte Carlo on Beneteaun suurien luksusjahtien sarja, jonka tuorein uutuus on malliston pienin vene. Vanha MC5 jää pois, kun sen korvaa uusi MC52. Samaan aikaan on varmistunut, että brändillä on jatkossa edustaja Suomessa, pienempiä Beneteaun moottoriveneitä maahantuova Boatstore.

Toki kyse on silti suuresta jahdista. Päämitoiltaan se on hieman kasvanut edeltäjästään, mutta lisää tilaa on saatu myös rungon muotoilulla. V-pohja on maltilliset 15 astetta perässä ja jyrkkenee keulaa kohti, mutta voimakkaasti levenevät palteet sallivat sinne entistä suuremman vieraskajuutan kingsize-vuoteineen. Toinen vieraskajuutta on käytävällä vastapäätä toilettia ja omistajien sviitti salongin alla ulottuu veneen laidasta toiseen, tavaramerkkimäisten pyöreiden runkoikkunoiden valaisemana.

Luonnonvalon määrä on huima myös pääkannella, jonne sijoittuvat ohjaamo, salonki ja lasiovilla perään avautuva pentteri. Kokonaisuutta verhoavilla ikkunoilla on pinta-alaa yhteensä yli 20 m².

Pituus 16,25 m, leveys 4,6 m, syväys 1,20 m, paino 15000 kg,  moottorit 2 x Volvo Penta IPS 600/650, lisätiedot Boatstore

X