Mainos

Dometic – mobile living made easy

07.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä Dometic

Suunnittelitpa lähteväsi matkalle muutamaksi tunniksi tai päiviksi, meidän tehtävämme on täyttää tarpeesi matkalla. Kuten ruoanlaitto, elintarvikkeiden säilytys, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen tai miellyttävän lämpötilan ylläpitäminen. Haluamme tehdä liikkuvasta elämästä helpompaa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Jotta voit seikkailla enemmän, nähdä enemmän tai vaikka viipyä matkalla vähän pidempään. Toisin sanoen: Mobile living made easy.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Dometicin tuotteita, ja kaikkia yhdistää yksi asia: he elävät liikkuva elämää ja ovat menossa jonnekin – he ovat karavaanareita, veneilijöitä, retkeilijöitä, leirintämatkailijoita, kuormaauton kuljettajia tai ulkoilmaihmisiä. He ovat valinneet Dometicin, koska haluavat keskittyä nauttimaan matkasta.

Dometic-tuotteet ovat keränneet lukuisia palkintoja ympäri maailman. Tuotteemme toimivat ja pitävät minkä lupaavat. Sillä niinhän se on, että olemme onnistuneet, kun sinun ei tarvitse matkallasi ajatella tuotettasi, se vain yksinkertaisesti hoitaa hommansa.

X