Tilaa
Mainos

Mietityttävätkö veneilyn kustannukset? Nauti huolettomasta veneilystä. Kuukausimaksulla.

03.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: SKIPPERI

Tutkimusten mukaan yli 80 % suomalaisista kokee veneilyn kiinnostavana ja luonnonläheisenä harrastuksena. Veneilyyn liittyy kuitenkin rasitteita, joita vapaa-ajan harrastamiseen ei haluta liittää.

Veneen omistaminen on houkutteleva vaihtoehto, mutta omistaminen ja ylläpito vaatii aikaa, osaamista ja rahaa. Veneilyyn liittyvien palveluiden hankinta koetaan myös usein mutkikkaaksi. Nykyaikainen veneilijä edellyttää vapaa-ajan harras-tuksiltaan vaivattomuutta, helppoutta ja tehokkuutta pyrkien maksimoimaan elämykselliset elementit ylimääräisen vaivan sijaan.

Skipperin palvelussa myös veneen omistaminen on kannattavaa, sillä veneen omistaja voi kattaa veneilyn kustannuksia vuokraamalla sitä turvallisesti toisille ve-neilijöille. Skipperin alustalta löytyy satoja erilaisia yksityisomisteisia vuokraveneitä pidemmillekin veneretkille.

”Parasta Skipperin veneissä on, että käyttäminen on niin helppoa ja vaivatonta. Voi ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse huolehtia veneen käyttötunneista tai huolloista”

Olemme Skipperillä tehneet veneilyn aloittamiskynnyksen matalaksi. Jos et ole vielä varma veneilyharrastuksesta, olet luopunut veneestä tai etsit vaihtoehtoa omistamiselle, Skipperi Fleet on huoleton ja riskitön vaihtoehto omistamiselle tai perinteiselle vuokraukselle.

Riskitön ja vaivaton vaihtoehto

Kuukausimaksulla käytössäsi on Suomessa 177 Yamarin-venettä yli 10 kaupungissa ja yli 20 satamassa. Skipperi Akatemian koulutusmateriaalit, testit ja käytännön veneilykoulutus sisältyvät hintaan. Veneet ovat käytössäsi koko kauden 2021 ajan toukokuun alusta lokakuun loppuun (1.5.–31.10.). Kaikki veneilyn kiinteät kustannukset ja veneiden ylläpito on sisällytetty kuukausihintaan. Maksat lisäksi vain polttoaineesta.

Tarvitset veneilyyn ja veneen tankkaukseen ainoastaan puhelimen, sillä veneiden varaukset ja käyttö hoituvat sovelluksella. Skipperi huolehtii veneiden ylläpidosta ja kapasiteetista.

”Parasta Skipperin veneissä on, että käyttäminen on niin helppoa ja vaivatonta. Voi ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse huolehtia veneen käyttötunneista tai huolloista”, kertoo Skipperin tyytyväinen asiakas Samuli Rousi.

Skipperi Fleet -asiakkaista 90 % suosittelee palvelua ja sen helppoutta, vaivattomuutta ja hinta-laatusuhdetta.


Skipperi.fi/Fleet

X