Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

MEGA 360 IMAGING – Vedenalainen tutka

Näe täydet 360° veneesi ympärille - tiedä missä on parhaat heittosuunnat löytää kalat. Humminbird MEGA 360 IMAGING toimii kuin vedenalainen tutka ja antaa luotaimen näytölle upeaa valokuvamaista kuvaa jopa 38 m veneesi ympäriltä. MEGA 360 IMAGING kuva päivittyy näytölle samaan tapaan kuin tutkakuva.

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: NORMARK SUOMI OY

TÄSMÄTIETOA KALASTAJALLE MEGA-TARKKUUDELLA

– käytä veneessä tai talvella jäällä, paikallista kalat ja pohjanmuodot tarkasti. MEGA 360 -laitteen voi yhdistää jo olemassa olevaan Helix G3N -sarjan tai Solix G2 -sarjan luotaimiin ja täydentää kalanpaikannusta entisestään. Voit hakea kohdetta myös vaikka 10° säteellä haluamaasi suuntaan täsmänäkymänä. MEGA 360 toimii myös perinteisenä viistoluotausanturina. Jos kiinnität laitteen kiinni Minn Kota Ultrex -sähkökeulakoneeseesi se on aina toimintavalmis samalla kuin lasket keulakoneenkin alas. Laite on suunniteltu häiriöttömäksi Minn Kota -koneiden kanssa. Vaihtoehtoisesti 360 MEGA -mallistosta löytyy myös helppokäyttöinen omalla säädettävällä jalalla oleva tasokiinnitteinen malli. MEGA 360 julkistettiin ICAST 2019 kalastusmessuilla Wischonsissa USA:ssa ja voitti siellä NEW PRODUCT SHOWCASE -palkinnon.

Näe täysi 360° näkymä veneesi ympäriltä.
Keilan leveys säädettävissä
10-360° haluamaasi suuntaan.

Humminbird MEGA 360 Imaging on upea työkalu meripelastustöihin, vedenalaiseen tutkimustyöhön ja kalastamiseen kesällä ja talvella.

 

MEGA 360 Imaging -malleja on kolme vaihtoehtoa. Kuvan UNIVERSAL-malli on tasokiinnikkeinen, nivelin taittuva versio jonka putken pituus on 135 cm.
Valittavana on myös MEGA 360 ULTREX- ja FORTREX-mallit.
Ultrex-mallin putken pituus 97 cm ja Fortrex-mallissa putken pituus on
67 cm. Nämä mallit soveltuvat kiinnitettäväksi Minn Kota Ultrex –
ja Fortrex-sähkökeulamoottoreihin sekä erikseen myytävään
Minn Kota -anturitelineeseen.

Hinnat alkaen 1798 €.

 

 

MEGA+ kurssi luotaimen ostalle

OTA ENEMMÄN IRTI KAIKULUOTAUKSESTA

Humminbird tarjoaa MEGA+ luotaimen ostajalle tulevana kesänä todellisen tehokurssin kaikuluotauksen asiantuntijan opastuksella. MEGA+ kaikuluotaimen tai MEGA 360 Imaging -vedenalaisen tutkan tänä vuonna ostanut voi valita itselleen sopivan kurssipäivän ja saada vinkit miten luotainta luetaan ja säädetään kalastukseen sopivaksi.

Jo viime kesänä suosituilla kursseilla kalastusopas Kalle Paavola opasti ympäri Suomea olevilla kursseilla uusia luotaimien käyttäjiä. Tänä vuonna opastusta voi saada myös MEGA 360 Imaging -vedenalaisen tutkan käyttöön. Suurinosa kurssipäivistä painottuu heittokalastukseen ja siihen liittyvään luotaimen käyttöön mutta nyt on tarjolla kurssipäiviä myös vetouistelijoille merelle sekä järvelle.

Kurssipaikkoja on rajoitetusti tarjolla joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä ja varmistaa paikkansa haluamassa kurssikohteessa.

MEGA+ TARKKUUS NÄYTTÄÄ KAIKEN

Humminbird MEGA+ tuoteperheeseen kuuluu Solix- ja Helix-luotaimia 9” kokoluokasta aina 15” ruutukokoon asti. Markkinoiden tarkimpien SI- ja DI-luotausten lisäksi MEGA+ luotaimissa on täysi laidallinen vesilläliikkujan tarvitsemia ominaisuuksia kuten huipputarkka HD-näyttö, reaaliaikainen AutoChart LIVE -kartanteko, Ethernet-/Bluetooth-yhteydet. Lisäksi Solix-mallistossa on kosketusnäyttö Cross Touch -käyttöllittymällä. Ja tietysti nämä laitteet on mahdollista liittää ONE BOAT NETWORK – verkkoon ja käyttää Minn Kota LINK-sähkökeulakoneita, Cannon-takiloita, Talon-matalavesiankkuria sekä MEGA 360 Imaging -vedenalaista tutkaa kätevästi samalta näytöltä.

MEGA+ TEHOKURSSI – lue lisää: www.humminbird.fi

 

 

X