Tilaa
Uutiset

Mc’Sea aloittaa Beneteau-veneiden myyjänä

16.04.2015

KirjoittajaAri Inkinen

Espoolainen Mc’Sea on laajentanut venevalikoimaansa Beneteaun perämoottoriveneillä.

Mc’Seallä on pitkä kokemus vastaavan tyyppisistä veneistä. Valikoimaan kuuluvat ennestään muun muassa puolalaiset Galiat ja kotimaiset Finnmasterit. Beneteaut varustetaan Suzukin moottorilla.

Toimitusjohtaja Samy Arlingin mukaan sopimus kattaa kaikki perämoottorimallit, mutta Mc’Sean myyntiin eivät tule aivan kaikki mallistot.

”Pääasiassa tulemme myymään Antares- ja Barracuda-mallistoja. Ensimmäisinä maahan tulevat Barracuda 7 ja Antares 6.8, mutta valitettavasti saamme veneet tänne vasta heinäkuussa.”

Samy Arling kertoo harkinneensa myös Flyer-malliston tuomista, mutta päätyneensä odottamaan sen kanssa.

”Flyerit ovat vähän turhan erikoisia veneitä Suomeen. Tosin Space Deck -malli on jo nyt herättänyt jonkinlaista kiinnostusta.”

Beneteaun koko mallisarjaa tähän asti maahan tuoneen NautiKarlsson Oy:n toimitusjohtaja Leif Karlssonin mukaan maahantuojan vaihto tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä.

”Perämoottoriveneet ovat meille hieman vieras tuoteryhmä. Nyt voimme keskittyä suurempiin matkaveneisiin. Beneteaun First- ja Oceanis-pursimallistojen lisäksi meille jäävät Monte Carlo-, Swift Trawler- ja Gran Turismo -mallistot sekä sisämoottorilla varustetut Antarekset.”

Lue myös nämä

X