Tilaa
Mainos

LINSSEN YACHTS – Matkaveneilyn aatelia

Laadukkaalla uppoumarunkoisella veneellä matkanteko on nautinnollisen rentouttavaa. Äärimmäisen hiljaiset koneäänet, rauhallinen vauhti ja teräsveneen vakaa käyttäytyminen sekä helppo käsiteltävyys saavat miehistön ja kipparin rentoutumaan ja nauttimaan vesilläolosta. Linssen on ihanteellinen matkavene pitkillekin matkoille. Linssen on yksi harvoista moottorivenemerkeistä, jonka Merikarhut ry on hyväksynyt venerekisteriinsä.

02.02.2021

KirjoittajaKaupallinen yhteistyö: LINSSEN YACHTS

Laadukkaalla uppoumarunkoisella veneellä matkanteko on nautinnollisen rentouttavaa. Äärimmäisen hiljaiset koneäänet, rauhallinen vauhti ja teräsveneen vakaa käyttäytyminen sekä helppo käsiteltävyys saavat miehistön ja kipparin rentoutumaan ja nauttimaan vesilläolosta.
Linssen on ihanteellinen matkavene pitkillekin matkoille.

Linssen on yksi harvoistamoottorivenemerkeistä, jonkaMerikarhut ry on hyväksynytvenerekisteriinsä.

Linssen on tutkimusten mukaan moottoriveneistä laadukkaimpia ja arvostetuimpia. Linssen sai jälleen tunnustusta, kun uusi Linssen 35 SL AC valittiin ”European Powerboat of the Year 2021” -finalistiksi.

Tilajärjestelyt on suunniteltu erityisesti asuttavuutta silmällä pitäen. Tilat ovat väljät ja helppokulkuiset, mukavat ja käytännölliset. Veneissä on kauttaaltaan reilu seisomakorkeus. Erilliset suihkuhuone ja WC pienimmässäkin mallissa on myös hyvä esimerkki käytännöllisestä asuttavuudesta. Linsseniä voidaankin pitää varteenotettavana vaihtoehtona kesämökille!

Alhainen polttoaineen kulutus, jopa alle 1 litra/mpk, erittäin hiljaiset käyntiäänet n. 70 db(A), helppo käsiteltävyys, turvallinen teräsrakenne ja esimerkiksi poikkeuksellisen suuri likavesitankki tekevät matkaveneilystä entistäkin nautinnollisempaa ja ympäristöystävällisempää.

Linssen Yachtsin mallisto kattaa 17 eri mallia kokoluokassa 10-17 m.

MAAHANTUONTI
Proficon Marine
www.proficonmarine.com

 

X