Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

LIGHTHOUSE 3 – Huippuluokan purjehdusominaisuudet intuitiivisessa ja helposti käytettävässä muodossa

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: Raymarine Finland Oy

Uusi Raymarine LightHouse 3 -käyttöjärjestelmä tuo kätesi ulottuville kaiken mitä tarvitset purjehtimiseen. Se vie purjehtimisen mukavuuden ja luotettavuuden uudelle aikakaudelle tekemällä käyttämisestä mahdollisimman helppoa ja intuitiivista, jolloin entistä edistyneemmät purjehdusominaisuudet pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Sporttisuus on nyt vahvasti läsnä. SmartStart™-aloituslinja, kilpa-ajastin, kilpailun aloituksen sivupalkki ja kilpailutietojen koontinäyttö tuovat kisaajille helpotusta. Myös n. 300 aluksen polaaritiedot ja layline-toiminto ovat käytettävissäsi.

LightHouse 3:n käyttäminen tapahtuu selkeiden ja yksinkertaisten sovelluskuvakkeiden avulla, kuin tablettia käyttäisi. Järjestelmän käyttämisen oppii käden käänteessä. Sen jälkeen kaikki tarvittava on käden ulottuvilla, ja useiden eri sovellusten ja järjestelmien käyttäminen samanaikaisesti on helppoa ja tehokasta. Ennen kaikkea purjehtiminen on entistä nautittavampaa.

Voit tehdä karttanäytöstä omanlaisesi. Valittavanasi on jopa 14 eri tietotyyppiä ja jokaisen kohdalla voit yksilöidysti valita neljästä eri koosta sinulle mieluisimman. Sijoita sitten tietokenttä mihin tahansa kohtaan näyttöä. Ja pyyhkäisy sivuun tuo esiin sivupalkin tietoikkunan, jossa hallitset autopilottia tai tarkastelet purjehdustietoja. Sivupalkki tulee näkyviin automaattisesti, kun GOTO- komento aloitetaan.

LightHouse 3 tukee suosittuja ja suorituskykyisiä PredictWind- ja Offshore-purjehdussovelluksia, joiden avulla voit vastaanottaa yksityiskohtaisia tuuli- ja sääennusteita alukseesi Wi-Fin, satelliitin tai SSB:n kautta.

LightHouse 3:n avulla hallitset karttaplotteristasi kaikkia aluksen järjestelmiä, kuten autopilottia, tutkaa, kameroita ja viihdettä. Se on saatavissa veloituksetta Axiom-, Axiom Pro-, Axiom XL-, eS- ja gSsarjan näyttöihin.

Uusia purjehdusominaisuuksia

 

Lähes 300:n aluksen polaarit

Raymarinen polaaristen tietojen aluskirjasto kattaa jo lähes 300 mallia! Valitse veneesi merkki ja malli, ja nauti reittilinjoista, jotka on optimoitu venemallisi mukaan.

Eikö veneesi polaaria löydy luettelosta?

Lähetä meille viesti osoitteeseen polars@raymarine. com, ja yritämme saada aluksesi mukaan seuraavaan päivitykseen!

SmartStart™-aloituslinja

Merkitse lähtölinjan paapuurin ja styyrpuurin päät helposti ennen kilpailun alkua. Purjehdi molempiin päihin ja syötä ne paikan päällä tai yksinkertaisesti klikkaa koskettamalla kartan näyttöä. Voit myös vaihtaa päitä helposti yhdellä kosketuksella.

Kilpa-ajastin

LightHouse 3 sisältää nyt myös kilpa-ajastintoiminnon. Ajastinta koskettamalla voit aloittaa lähtölaskennan, jonka voi synkronoida kilpailun virallisen ajanoton kanssa.

Kilpailun aloituksen sivupalkki

LightHouse 3 sisältää nyt kätevän kilpailusivupalkin, joka voidaan näyttää monitoiminäytön vasemmassa reunassa. Sivupalkin avulla pääset välittömästi käyttämään kilpailun tilastoja, kuten ajastinta, linjan etäisyyttä, poikkeamaa ja time to burn -aikaa.

Kilpailutietojen koontinäyttö

Kilpapurjehtijat rakastavat LightHousen uutta kilpailutietojen koontinäyttöä, joka tarjoaa koko näytön näkymiä tärkeistä aloituslinjan tiedoista. Kilpailun aika, todellinen aika, linjan etäisyys sekä tuulen ja reittilinjan tiedot näytetään suurella, selkeällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

 

Yli 40 vuoden kokemus purjehdustuotteisiin liittyvistä innovaatioista yhdistettynä käytännössä koeteltuun huippuluokan suorituskykyyn – Raymarine-tuotteet täyttävät paikkansa jokaisen veneen miehistössä.

 

LISÄTIETOJA
raymarine.fi ja puh. 0207 619937.

 

X