Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Lehtinen/Bask Meritaidon ympäristölähettiläiksi

22.05.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Team Fazerin Sininen

Meritaito on nimittänyt 49er-purjehdustiimi Team Fazerin Sinisen Lauri Lehtisen ja Kalle Baskin Meritaidon ympäristölähettiläiksi.

Yhteistyön tavoitteena on tehdä tunnetuksi Meritaidon kansainvälistymisen askeleita ja sitoutumista Itämeren suojeluun.

– Meritaito tähtää kansainvälisille markkinoille kehittämällä tuotteita ja palveluja meriympäristön havainnointiin, suojaukseen ja mittaamiseen. Yhteistyö Team Fazer Sinisen kanssa tuo Meritaidolle kansainvälistä näkyvyyttä ja tukee Meritaidon yritysvastuun viestintää, sanoo johtaja Jaakko Halonen Meritaidosta.

Käytännössä Lehtinen ja Bask osallistuvat Meritaidon tapahtumiin ja viestintään mm. kirjoittamalla Meritaidon blogiin juttusarjan valmistautumisestaan ja menestymisestään Lontoon olympialaisissa.

Kouluvierailuilla he kertovat nuorille määrätietoisen harjoittelun merkityksestä niin koulutiellä kuin urheiluareenoilla. Samassa yhteydessä he kertovat Itämeren suojelun merkityksestä.

– Meille on tärkeää, että voimme kertoa nuorille omista kokemuksistamme ja rohkaista heitä toteuttamaan omia unelmiaan ja menestymään niissä. Meri on meille tärkeä ja rakas elementti, joten meistä on luonnollista kertoa myös sen suojelun tärkeydestä, sanoo Lauri Lehtinen.

Lehtinen ja Bask vierailevat Porvoon kouluissa 23.5. ja järjestävät 49er-purjehdusnäytöksen keskellä kaupunkia Porvoonjoella.

Lisätietoja

 

Lue myös nämä

X