Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Lehtinen-Bask haluavat kultaa Riosta

27.06.2013

KirjoittajaKiti Westerback

FB/Lehtinen-Bask 49er

Lauri Lehtinen, Kalle Bask ja Meritaito jatkavat yhteistyötään tavoitteena kultaa Rion olympialaisista.

– Menneet kaksi vuotta ovat olleet hienoja yhteistyömme puitteissa. Meillä oli tavoitteena kasvattaa Meritaidon tunnettuutta kotimaan markkinoilla Kallen ja Laurin vanavedessä ja onnistuimme siinä reippaasti yli odotusten. Koimme ehdottoman hienoksi mahdollisuudeksi syventää yhteistyötämme alkaneelle olympiadille ja olemme vauhdissa innolla mukana, kertoo johtaja Jaakko Halonen Meritaito Oy:stä.

– Yhteistyö Meritaidon kanssa on meille hieno mahdollisuus. He ovat mahdollistamassa meidän tämän hetkistä suurta unelmaa, joka on voittaa olympiakultaa Riossa. Se on kova, mutta ei todellakaan mahdoton tavoite ja sitä kohti tähdätään, sanoo Bask.

– Sen lisäksi, että saamme Meritaidolta tukea purjehdukseen, saamme heiltä myös paljon tukea ja opastusta liittyen urheilu-uran jälkeiseen aikaan. Teemme molemmat myös töitä Meritaidolle. Se on erittäin hieno ja arvokas osa tätä yhteistyötä, sillä liian monesti huippu-urheilijat putoavat uran päätyttyä tyhjän päälle ilman minkäänlaista työkokemusta tai edes ajatusta siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. On hienoa, että meille tarjotaan tällainen mahdollisuus, jatkaa Lehtinen.

Seuraavana Tanskan EM-kisat

Seuraavaksi Lehtisen ja Baskin SeaHow 49er nähdään Aarhusin vesillä Tanskassa, kun 49er-luokan EM-kilpailut käynnistyvät 3.7.

– Sinne lähdetään rennoissa, mutta varmoissa fiiliksissä. Treenit ovat sujuneet hyvin, kotimaan kisat ovat menneet aika pitkälle odotusten mukaan ja kaikin puolin kaikki on kunnossa. On hienoa taas päästä kisaamaan kansainvälisille vesille, niin nähdään, missä mennään maailmaan terävimpään kärkeen verrattuna. Aikalailla paineettomasti voidaan kyllä reissuun lähteä, mutta onhan meillä omat tavoitteet asetettu korkealle. Puhutaan niistä kuitenkin ääneen sitten vasta kisojen jälkeen, toteavat Lehtinen ja Bask arvoituksellisesti.

Lähde: Meritaito
Kuva: Facebook: Lehtinen-Bask 49er

Lue myös nämä

X