Tilaa
Uutiset

Kylmäpihlajan Majakka ehdolla palkinnon saajaksi

12.12.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Kylmäpihlaja

PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 12 eri sarjassa. Palkitsijoina toimii alan ammattilehti Aromi yhteistyökumppaneineen.

PRO tunnustuspalkintojen saajia ehdottavat työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Äänimäärät ehdokkaiden takana ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne.

Kylmäpihlajan Majakka/Majakka ja Saari Oy on ehdotuksien perusteella päässyt omassa yrittäjä-sarjassaan jo kolmen parhaan joukkoon. Aikaisempia voittajia kyseisessä sarjassa on ollut mm. Jyrki Sukula Via-ravintoloillaan, Päivikki Palosaari Hullu Poro Oy:llään, Royal Ravintolat Oy, Hans Välimäki ravintoloillaan Chez Dominique ja Mecca.

Lopullinen valinta voittajaksi julkistetaan Helsingissä järjestettävässä gaalassa 20.1.2011.

Majakka ja Saari Oy on Suvi ja Tom Lindqvistin vuonna 2007 perustama yritys. Samana vuonna Rauman saariston uloimmalla luodolla avomeren laidalla avattu Kylmäpihlajan satama oli Vuoden Suosikkisatama vuonna 2009.

Vuodesta 2009 yrityksen toimintaan on kuulunut myös tilausravintola Aarnkari, joka tarjoaa juhla- ja kokoustiloja sekä -palveluja meren äärellä Raumalla ympäri vuoden.

 

Lue myös nämä

X