Tilaa
Uutiset

Kuukausi veneilykauden alkuun

09.01.2013

KirjoittajaKippari

Suomen Messut

Enää nelisen viikkoa ja veneilykauden avaava Helsingin venenäyttely avataan.

Uusinta uutta Vene Båt 13 -messuilla 8.-17.2. on uusi vesiharrastamisen elämystapahtuma Uusi Aalto waterexpo, jossa rannikko- ja vesielämäntapaan liittyvät harrasteet, palvelut ja tuotteet ovat omalla alueellaan.

Messukeskukseen rakennetaan suuri laguuniallas, jota ympäröi ranta laitureineen. Rannalla on kojuja, pyyhepaikkoja ja hengailualueita, ohjelmalava sekä baareja kohtaamispaikoiksi. Altaasssa voi testata uusimpia vesiharrastusvälineitä.

– Tahdomme tarjota messukävijöille aina elämyksiä ja tässä on todella sellainen. Uusi Aalto tarjoaa paljon ohjelmaa ja koettavaa nuoren sukupolven elämäntapaharrastajille, joille rannikko- ja vesielämä sekä vesiurheilu ovat intohimona tai kiinnostuksen kohteena, myyntipäällikkö Håkan Löfgren Suomen Messuilta kertoo.

Suomen Messut tuottaa Uusi Aalto waterexpon yhdessä Pulp Agencyn kanssa.

– Wake, kite, surf, sukellus, kalastus, jetit, biitsi – ja niihin liittyvä muoti, välineet ja tyyli ovat uuden valtavirran elämäntapaa. Haluamme tuoda oman sukupolvemme vesiharrastamisen esiin ja koettavaksi Vene-messujen kontekstissa osaamisella, joka on hankittu mm. tuottamalla Boardexpo-messutapahtuma useita vuosia, toimitusjohtaja Antti Asumaa Pulp Agencystä toteaa.

Lisätietoja

Lue myös nämä

X