Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Kroatialaisen Salonan paluu: Salona 460 – Sporttinen performance cruiser

11.10.2020

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Hiljaiseloa viime vuosina viettänyt kroatialainen Salona on julkaissut ennakkotietoja uudesta mallistaan. S460 on veistämön perinteiden mukaan varsin sporttinen ja suurilla purjeilla varustettu, mutta silti mukavasti asuttavaksi viimeistelty performance cruiser.

Perässä on kaksi kajuuttaa, keulassa joko yksi sviittimäinen tai kaksi pienempää, joista toinen kerrospedeillä. Salonki on molemmissa versioissa samanlainen, paapuurin suuren U-sohvan ympärille keskittyvä. Pentteri on samalla laidalla ja työntyy osin perää kohti ohi portaikon, jonka vastapuolella on suuri toiletti.

Avotila on tarkoitettu aktiiviselle miehistölle. Sinne tulevat köydet yhteensä kuudelle vinssille, ohjaaja ja tuplaratit ovat täysmittaisen levangin takana.

Ensimmäinen S460 varustetaan Oceanvoltin sähköpropulsiolla ja kahdella rinnakkaisella potkuriakselilla. Ohjailu helpottuu silloin niin, että keulapotkuria ei tarvita.

Pituus 13,50 m, leveys 4,20 m, syväys 2,44 m, paino 9800 kg, purjeala 109 m², suunnittelu J&J Design, lisätiedot Salona Yachts

 

X