Tilaa
Linkit

Koulutus

27.09.2017

KirjoittajaVenelehti

Kuva: Burn Out City

www.burnoutcity.fi
Legendaariset lasten ja naisten purjehduskoulut! Täällä jokainen oppii rennolla ja hauskalla tavalla purjehduksen niksit ammattitaitoisten kouluttajien avulla. Myös yksityistunnit ja kilpailuun valmentaminen joko omalla veneellä tai BOC:n veneillä. Yrityksille löytyy sivustoilla hyvät ideat omille tapahtumilleen. Talven tarjontaa ovat muun muassa moottorikelkkailu, retkiluistelu, curling ja potkukelkkaretket.

www.kanariancharterpalvelut.com
Kanarian Charterpalvelut kouluttaa suomalaisia purjehtijoita Kanarian saarilla. Kanarian Charterpalveluiden Purjehduskoulu Playa on Suomen Purjehtijaliiton auktorisoima purjehduskoulu.

www.melontaopas.fi
Niko Hakkaraisen palkittu animaatiosivusto opastaa kajakkimelonnan perusteisiin. (Vene 5/10)

www.meripelastus.fi/fi/koulutus.html
Suomen meripelastusseura kouluttaa vapaaehtoisia meripelastajia. Bågaskär toimii valtakunnallisena koulutuskeskuksena, ja siellä koulutetaan vuosittain lähes 400 pelastajaa 20 erilaisella kurssilla. Aiheita ovat mm. miehistön perusturva, ensivaste, pelastustekniikka, etsintä ja pelastusalusten käyttö. Oma leiri on myös meripelastuskoirille. (Vene 5/10)

www.meriturva.fi
Meriturva on valtion oppilaitos, jonka tavoitteena on merenkulun turvallisuuden parantaminen. Turvallisuus- ja pelastautumiskoulutusta annetaan merenkulun ammattilaisille, alan opiskelijoille, veneilijöille, melojille sekä kaikille kiinnostuneille. (Vene 5/10)

www.partio.fi/meripartio
Suomalainen partio ja eurooppalainen meripartio täyttävät tänä vuonna sata vuotta. Meripartiotoiminta painottaa merimies- ja merenkulkutaitoja sekä turvallisuutta. Käytössä on kurssi- ja pätevyysjärjestelmä, joka sisältää veneenohjaaja-, försti-, saaristokippari- ja kipparikurssin sekä pelastautumiskurssin. (Vene 5/10)

www.purjehduksenopettajat.fi/purjehduskoulut/koululuettelo
Purjehtijaliiton auktorisoimissa purjehduskouluissa noudatetaan SPL:n koulutusjärjestelmän mukaista kurssiohjelmaa. Useat koulut tarjoavat myös muuta opetusta sekä vuokraavat veneitä. 34 koulusta 14 on pääkaupunkiseudun ulkopuolella. (Vene 5/10)

www.purjehdus.net/paasivu.htm
Lahtelaisen purjehduskoulu Kesäpurjeen sivusto. Yritys järjestää purjehtijakursseja mm. Päijänteellä, Helsingissä, Turussa ja Kroatiassa. Melko monet kesän 2007 kursseista ovat jo täynnä, mutta vielä löytyy vapaitakin paikkoja. (Vene 4/07)

www.purjehtija.fi/index.php?sivu=34611
Purjehtijaliitto järjestää koulutusta junioriohjaajille ja junioripäälliköille, purjehdusvalmentajille, kilpailutoimihenkilöille ja tuomareille, katsastajille sekä mittamiehille. (Vene 5/10)

www.rya.org.uk/coursestraining/Pages/default.aspx
Britannian veneilyn kattojärjestö RYA (Royal Yachting Association) on kuuluisa tasokkaasta ja laajasta koulutuksestaan, jota järjestetään 41 maassa. RYA:n kurssien kautta voi tähdätä ammattimaiseen veneilyyn. Kurssitarjonta kattaa vesillä liikkumisen kaikki osa-alueet. Vuosittain 155?000 henkilöä suorittaa jonkin RYA:n kurssin. (Vene 5/10)

www.suh.fi/koulutus
Kouluttautuisinko rantapelastajaksi tai vauvauinninohjaajaksi? Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto järjestää kursseja tähän aihepiiriin. (Vene 5/10)

www.suomennavigaatioliitto.com
Navigaatioliitto antaa teoriaopetusta saaristo- rannikko- ja avomerikursseilla, yleensä yhteistyössä kansalais- ja työväenopistojen kanssa. Joulu- ja huhtikuussa liitto järjestää yhdenmukaiset laivuritutkinnot, noin 200 tilaisuuteen osallistuu 3?000-4?000 henkilöä. Navigaatioliittoon kuuluu lähes 150 jäsenseuraa, navigaatioseuraa tai veneilyseurojen navigaatiojaosta. (Vene 5/10)

www.veneilyliitto.fi
Veneilyliiton koulutusjärjestelmä tarjoaa kursseja käytännön taitojen ja tietojen kartuttamiseen sekä hyvän veneilyasenteen omaksumiseen. Tarjolla on esimerkiksi vuorovesi- ja ulkomaanveneily-, CEVNI-, ensiapu- sekä tutkakurssit. Liitto ylläpitää pätevyysklinikkaa, jonka avulla veneilijä voi hankkia erilaisia todistuksia tai lupakirjoja. (Vene 5/10)

 

Lähetä oma linkkivinkkisi

osoitteella kiti.westerback@otavamedia.fi (viestin aiheeksi ”Verkkovinkki”)

Lue myös nämä

X