Tilaa
Uutiset

Kolmipäiväiset messut Naantalissa toukokuussa

11.03.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Naantali 27.-29.5.2011

Naantalin Venemessut avaa Naantalin kesäkauden näyttävästi toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27.-29.5. Toista kertaa Naantalin vierassatamassa järjestettävät Naantalin Venemessut kasvavat kolmipäiväisiksi.

Näyttelyaluetta on muutettu aikaisempaa selkeämmäksi. Koko Naantalin vanhan kaupungin ranta on messualuetta. Pääsisäänkäynti on Kaivokadun puolella ja toinen sisääntuloportti Ravintola Merisalin vieressä. Messujen parkkipaikkana toimii Muumiparkki.

Messujen järjestelyistä vastaavien Tuomas Levannon ja Juha Mäkisen mukaan näytteilleasettajiksi kutsutaan venealan yrityksiä sekä veneilyyn liittyvien tarvikkeiden ja palveluiden tarjoajia. Tapahtuman pääpaino on laiturialueilla, laituripaikkoja messuilla on käytössä yli sata.

– Tavoitteemme on saada Naantaliin jälleen esille näyttelyvuoden suurimmat ja näyttävimmät veneet. Ensimmäiset varaukset vuoden 2011 messupaikoista tehtiin jo viime vuoden messuilla. Olemme saaneet kuulla, että näiden messujen ajankohta on venekaupan kannalta hyvä. Kelit ovat jo kesäiset, mutta juhannukseen on vielä riittävästi aikaa ja myydyt veneet pystytään toimittamaan asiakkaille ennen kesälomia, Juha Mäkinen kertoo.

Monipuolista ja mukavaa

– Uudistuneen messualueen myötä panostamme paljon myös näyttelyvieraiden viihtyvyyteen. Esimerkiksi liikkuminen laitureilla tulee helpottumaan huomattavasti, kun kahden päälaiturin välissä liikennöi messujen aikana non stop -lautta. Näin pääsee kiertämään helposti alueen ympäri ja kaikki halukkaat pääsevät hetkeksi vesillekin, jatkaa Tuomas Levanto.

Naantalin vanhan kaupungin satama muodostaa messujen kannalta ainutlaatuisen ympäristön, jossa palvelut ovat käden ulottuvilla.

Kaikki rannan ravintolat ovat auki messuviikonloppuna ja ravintoloiden terassit sulautuvat messualueeseen. Lisäksi rannan välittömästä läheisyydestä löytyvät Naantalin tunnetut taide-galleriat ja lukuisat putiikit. Samana viikonloppuna on Vares & nuoruustangon ensi-ilta Teatteri Emmassa.

Näyttely on avoinna pe 27.5.  klo 15-20 sekä lauantaina 28.5. ja sunnuntaina 29.5. klo 10-18.

Sisäänpääsymaksu: Aikuiset 12 euroa, lapset alle 15 v. 5 euroa, lapset alle 7 v. ilmaiseksi vanhempien seurassa. Perhelippu (2 aikuista ja 2 alle 15-vuotiasta lasta) 25 euroa.
Messujen sisäänpääsymaksu oikeuttaa vierailemaan messualueella kaikkina kolmena päivänä.

Lisätiedot

 

Lue myös nämä

X