Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Laituri / Väistämissäännöt unohtuneet tai ei kiinnosta, osa 2 / Reply To: Väistämissäännöt unohtuneet tai ei kiinnosta, osa 2

aragorn

Tähän alkuun voisin sanoa, että nuo nopeusrajoitusmerkit ovat vähän huonoja. Nopeusrajoitusmerkin yhteydessä pitäisi ilmeisesti olla myös aallokonteon kieltoa osoittava merkki. Miksikö, öky… sun muut tuijottavat vain omaa lokiaan, tuskin huomaavat muita, paitsi laiturille juoksioita jotka yrittävät suojella aarteitaan. On vene sitten pieni tai vielä pienempi kunnon merikarhu kunnioittaa sitä ja valitsee nopeutensa tilanteen mukaan. Ajjakin varmaan tietää, että kun ison liukuvan veneen nopeuden pudottaa alle liukunopeuden, niin siinä tilanteessa korkean peräaallon saa aikaiseksi ilman tehoja. Toisia veneilijöitä kohdatessa ennakointi on oikeaa merimiestaitoa.
Tässä keskustelussa näytää olevan yksi vastaan muut. Niinhän se entinen isäkin sanoi kaverilleen kun katselivat poikiensa marssia armeijassa. ”Tuo meidän poika näyttää olevan ainoa joka marssii tahdissa”.

X