Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Laituri / ** Kalakadosta / Reply To: ** Kalakadosta

annalampi

ELFERMIA 766

Elfermia 766 miten sen kuvailisi. Malminkaivuun tähti, Sirius- planetoidin hallintopiirin mitätön ja maineeton pikkuplaneetta. No melko reunalla se oli vähän kaikista. Itse asiassa tämä kiviplaneetta oli hinattu paikalleen Yler – ministeriön osaston 567 erityistarpeita silmälläpitäen. Sirius, kuten hyvin muistamme perustuu lähinnä piipohjaiseen eloyhteisöjärjestelmään. Nyt eletään aikaa 2 750 miljoonaa vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Intersfäärisen tähtijärjestelmän keskustähdistö on melko pieni erikoissolu vain 100 000 planeettajärjestelmän yhteisö. Mutta sen mahti ei perustu niinkään suureen kokoonsa. Vaan energiahuolintaansa.

Fokusoiden tarmonsa suoriin tellurikaivos osaamisiinsa. Tätä radioaktiivisuudestaan vaaralliseksi tiedettyä erityismalmia tarvitaan suunnattomia määriä. Varsin erityisesti nykyään. Koska sen aiemmat rikkaat malmiot koluttiin jo vuosia sitten pohjamutiin. Mutta yhä aineella on kysyntää. Ja tähän markkinarakoon perustettiin Elfermia 766 kaivannaissiirtokunta. No säteilyn tartuttamat ja runtelemat tällaisten kaivosyhteisöjen työpaikkoja kartetaan kuin ruttoa. Kukaan vapaaehtoinen ei näillä planeettaseutuvilla nokkaansa näytä. Vain pakkotyöhön tuomitut ja jo valmiiksi elonsa ehtoolle ehtivien mainari raunioiden hiipuva yhteisö. Joka toimittaa kerran vuodessa jalostamansa pikkuruiset tuskin kuutiometrin ammeellisensa 93 % ja mutta sitäkin tappavammat säteily- ymppinsä.

Keskusrunkohallinnolle riittää kunhan tuhoisa erityisantiainereaktorien polttolataus tulee, muusta viis. Itse asiassa Elfermian edellisen hallintopäällikön kuoltua säteilyleukemiaansa kunnioiteltavan pitkässä 32 vuoden iässään. On rappio saanut vähenevine johtokäskijöineen levitä vapaasti. Planeetan tuotanto pysyykin nykyään hengissä aktiivisesti vain sen tiedon varassa, että kerran vuodessa toimitettu teluriaanin malmilasti nollaa planeetan sisuksissa jomottavan itsetuhopommin jälleen siunaavaksi vuodeksi eteenpäin. Niin tosiaan tämä planeetta on niin sankasti Malenkan kuorimallien mukaisten säteilykerrytystensä kaasukehän aktivoimana itsekin milloin tahansa räjähtämässä neutronitähdeksi.

Keskushallinnolle tällaisia kaivosplaneettojaan on toki räjähdellyt alati kaikkialle leviävien säteilyvarastointien saattelemana tuhatmäärin. Kukaan enää viitsi edes laskea. Lähiaikoina 76kpl massiivista säteilyn kaasukehäpaloa pelkästään tällä toimintasektoreilla. Hällä väliä sanoo Siriuksen keskushallinnon päättäjät. Kunhan kauppa tuottaa vaan tulosta. Niin tosiaan Elfermia 766 hinattiin kauempaa nykyiseen erityispaikkaansa Merkuriuksen ja Venuksen väliin. Erityisistä syistään. Koska koko planeetalla käsitellyt radioaktiiviset aineet ja niiden tappavat kanavasäteilyjen kertymät radioaktivisoivat kaiken. Korostan siis kaiken atomirakenteen isomeerivireisiin ja ties mihin termivireisiinsä.

Elefermia saagoista syvin

Koko tällä planeetalla EI sallita lainkaan radioaktiivisuuksiin perustuvia energian tuotantolohkoja. Vaan planeetta tuotiin lähelle Aurinkoa. Jotta suora ja turvallisempi Aurinkoenergian käyttö olisi mahdollista. Toisaalta planeetan pintaosia suojaava erikoiskaasukehä on modifioitu kestämään Auringon fotonien protonipommituksia. Mutta erityisesti hidastamaan säteilyn ylikriittiseksi massaksi muodostumista.

Mutta nyttemmin oli aika alkanut käydä vähiin. Koko Fermia 766 oli räjähtämäisillään kriittiseen typpikehäpaloonsa. Pelkästään radioaktiivisen telluriaanimalmin sekundäärisyyden. Siis säteilyjätteitten ikuisten säteilyfotonointiensa kerrytysten lisäyskerrointaulukkojen luonteensa takia. No tämä oppi oli tietysti keskushallinnon salaama ja kontrolloimaa tarkoin. Mutta kyllähän ammattimainarit sen tarkoin omi ja tiedosti.

Itse asiassa Elefermiassa oli tehokasta undergraund toimintaa. Salakuljetusta ja muuta keskushallinnolle synkempää tietämystasoa. Salakuljettajat toimittivat erittäin peiteltyä sotamateriaalia aina Otavan tähdistöön asti. Oli kehitelty erityisessä tarpeessa eräänlaista yksisoluista mystiseen nanotekniseen hiilipohjaiseen klooniarkkiin perustuvaa biokasvumassaa. Tämän kauppiaitten himoaman aineen oletettiin aikanaan johtavan uudenlaiseen eloperäiseen kasvuun, mikä olikin tarpeellista.

Koska tämä nykyinen piiperustainen elämänperuste oli käyttämässä ainesresurssejaan loppuun. Oli yksinkertaisesti pakko kehittää ankean yksinkertainen kasvuperuskaava. Eloyhteisö joka nojautuisi piipohjaisen sivistyskulttuurin jälkeensä jättämiin jätekasoihin. Projektiin hiilielämästä ei juuri kukaan uskonut. Sen uumoiltiin olevan jälleen yksi virheinvestointi, vain kiusaamaan nykyhallintoa. Yhtä kaikki eräs ja aikanaan arvoonsa arvaamattomaan kohoava salakuljettajien varastopaikka oli porattu lähiplaneetan Telluksen napakartion lähistölle. Yli 1 000km syvyydessä koeampullit odottelivat äveriäimpiä ja uskaliaimpia ostajiaan.

Keskushallinnolla oli valmis suunnitelma räjäyttää planeetan kaasukehät yksi toisensa jälkeen ylikriittisiksi fissiopommeiksi muuttavilla ydinaseillaan koko ympäröivän Auringon tähtijärjestelmät ja planeetat säteileviksi neutronitähdiksi. Itse asiassa kiinailmiöiviksi kaikki tyyni. Näin sterilisoituisi kokonaiset miljardin tähtirypäs kerallaan. Tähtäin oli paikoillaan. Mutta Siriuksen hallinto odotteli vielä. Odotteli, koska oli kantanut erittäin huolestuttavaa tietoa, ydinsota galaksijärjestelmä PR 73 217 kanssa odotteli tulemistaan. Varustelukierteen kitaan haluttiin uhrilampaiksi kaikki liikenevät telluriaanikaivosten säteilymalmituotot.

Elefermia oliko se edes olemassa…

Maaplaneetan varikoilla tiedettiin tämä vaara tarkoin. Siksi päätettiin asentaa Telluksen hiilielämän varastoon nerokas automaattinen laukaisujärjestelmä. Ideana oli tehdä sama kaikkiin salakuljettajien käyttämiin 3 452 erilliseen varastointitunneliin. Kun ja jos ydinhyökkäys polttaisi fissioinnein Maan ilmakehän pelkäksi valkeaksi pulveriksi alas. Ei elämällä olisi mitään jäljellä olevaa mahdollisuutta.

Ei edes 200m syvyyteen asti. Tilanteessa jossa megalomaaninen 7.1MeV O- atomikohtainen kynnysreaktiopalo radioaktiivisissa malmioissakin polttaisi kaikki entisen elämän jäljet. Jokainen biologinen atomisidoskin silpoutuisi nanosekunneissa irti pelkäksi vellovaksi kanavasäteilyn ++..ionisaatioplasmoikseen. Jäljelle ei jäisi mitään nykyisestä piipohjaisesta elämästä kertoilevaa. Itse asiassa tiedemiehet olivat laskeneet. Että galaktinen ydinsota. Niinimuodoin räjäyttäessään niin Elfermia 766 planeetan ja koko kyseisen aurinkokunnan. Jättäisi hiilipohjaisen varastotilan ympärille vain ja ainoastaan valkean kohinan kuplan.

Valtavat säteilypaineitten infernot tuhoaisivat jopa alueelta lähteneitten viestinradioaaltojen valonnopeudella parhaillaan poistuvat pallokeilat. Uskomattomin väite oli, että jos sellainen ihme käy, että aikanaan automaatin eloon elvyttämät hiilibakteerit alkaisivat kasvaa planeetallaan. No ehkä satojen miljoonien vuosien päästä. Saavuttaen kehittyvän evoluutiotason. Joka kuuntelee radio ja TV signaalejaan.

Ydinsodan tai siviilireaktorien ryöstäytymän kaasukehäpalojen kaikkialle levittämä tuho olisi totaali. Olisi iäksi muodostanut tämän eloyhteisön ympärille valonnopeasti kaikkialle ympärilleen leviävän täydellisen tyhjyyden rintaman. Myriadit nyt vielä avaruuksissa risteilevät sähköiset viestit, jopa arkiset teleportaation, gravitonienkin viestinnät olisi menetetty heidän kuuluvuusalueellaan iäksi. Mutta nykyinen hallinto ei tietysti pitänyt tuollaista uhkaa turvallisien ja luotetavien telluriaanisten säteilyreaktorimäärien alati kasvaessa ikinä, ei unelmissaankaan madollisena! Olihan tätä jalointa tekniikkaa tunnettu jo perät 66,6vuoden ajan. Vain kaikkein hataraotsaisimmat povasivat ong… .B U M m m M!….SShhhhh h h .. *

X