Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Laituri / ** Kalakadosta / Reply To: ** Kalakadosta

annalampi

Chemiä Kajaanissa.
______________

*Päivee notta pätkähti. Jälleen kerran täytyy nostaa hattua siitä että maassamme on tosiaankin yhden ihmisen varassa paljon vartijoita. Olen useasti ja systemaattisesti kertonut miten chemtrailaamiseen liittyy pelkistettynä yksi keskeinen tarve. Chemtrailata ydinvoimaloitten säteilyionisaatiopäästöjä ilmakehästä alas. Ennenkuin ydinaavikoituminen, säteilytuhoineen etenee hallitsemattomaksi.

Tai ilmakehän typpikehä räjähtää palamaan ylikriittisenä massana. Näinhän se todella on. Siksi metsästelen e r i t y i s e l l ä mielenkiinnolla kaikkea sellaista dataa materiaalia. Joka kertoisi ja alleviivaisi tätä SUPO:n erityissensuroimaa asiaa. Ei siinä siis mitään. Pohjoisempi Suomi on pitkälti ollut ”toistaiseksi” chemitraileritarpeille tyhjempää aluetta. Yksinkertaisesti koska sielä ei juurikaan ole, yllätys, yllätys ydinvoimaloitakaan! No kansalaisten palaute on aina hyvin arvokasta. Varsinkin koska Fennovoiman ydinhankkeitten ja Talvivaaran tyyppisten uraanikaivosten ja pohjoisemman Suomen uraanikaivoshankkeet laajemmin ovat j o räjähtämässä käsiin.

Arvatkaa vaan ketä kiinnostaa kuulla miten tämä muuttaa myös chemtrailauskuvioita sieläkin päin? Niinpä niin on valitettavan ani harvat ne ihmiset, jotka myös meille julkisesti kertovat mitä sielä suunnalla on alkanut tapahtua. Ja eikö vaan löytyi sentään jälleen yksi ihminen jolle nostan kunnioituksesta hattua. Olkaatten hyvät tässä arvolatauksella Anne M. Oikarisen tyrmäävänselkeä raportointi. Ou jee otti vielä videoinnit päälle. Siitä miten nimenomaan YDINVOIMA ON TODISTETUSTI se keskeinen syy aloittaa myötään välittömästi chemtrailaamiset:

FB. Chemtrails Finland, Kajaani
http://www.youtube.com

21.3.2012 Kajaanin taivalla näkyi puolen päivän jälkeen klo 12.30 kemikaalivanoja. Tämä on ensimmäinen, minkä olen huomannut täällä päin. Jos joku on eri mie…
Tykkää · · Jaa

Arto Lauri Onpa outoa, että chemtrailaavat teillä Kajaanissa asti? Tarkoitan, että täällä TVO:n ydinvoimaloitten päällä pörräävät nykyään miltei päivittäin näitä tappamaan tarkoitettuja säteilyionisaationsa Pu- 239 tuotoksiaan kansansa niskaan. Mutta, niin toisaalta jahka Fennovoima, Talvivaarat saa paukutiinunsa sylkemään säteilykuolemiaan niin taidetaan JO sitäkin varten ”enemmän kuin koeajattaa kyllä”. On maailmalla nytkin 76kpl reaktoria paukkunut kaikkialle. Joten tarve säteilychemitrailaamisille ON mykistävän iso kyllä. Eli tosiaan Anne Maria erittäin arvokasta dataa sulta taas THÄNKSI! PS. Juupa järrissä katsojalukuna 12kpl! Helkativie kun noita EI haluttaisi kansan nähtäväksi sitten millään!

X