Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Laituri / Yacht Pool Vakuutus / Reply To: Yacht Pool Vakuutus

Merikapteeni ’02
Alkuperäinen kirjoittaja: Jareta

No kuka tahansa voi periaatteessa antaa ns asiantuntija lausunnon, jonka liittää reklamaatioon mukaan. Uskottavampihan se on jos se on jonkin viranomaisen antama. Toisaalta jos lausunnon antaja olisi ollut vaikka venelehden toimittaja olisi teho voinut olla vähintään yhtä hyvä, julkisuuspelotteen takia.

Epäilen kirjoittajaa samaksi trolliksi joka touhuaa Suomi24:n veneilypalstalla, nettiveneessä yms. foorumeilla. Satun itse olemaan alalla (ammattimerenkulkija) ja oudoksun kirjoittajan ”luotsauslaitos” – väitettä. Erikoinen paikka hakea lausuntoa, koska kuten totesin, ”luotsauslaitos” ei ole lainsäädäntöelin vaan valtionyhtiö joka harjoittaa operatiivista luotsaustoimintaa. Mm. luotsien toimintaa säätelevät ohjeet tulevat Trafista.

Edelleenkin mielenkiinnolla odottelen kirjoittajan kertomusta tilanteen kulusta. Voin antaa oman ”asiantuntijalausuntoni” jos hän kertoisi:

– Vallinneet olosuhteet
– Paikan luonteen
– Muun liikenteen
– Oma ja vastapuolen alustyyppi, nopeus, lähestymissuunnat ja aspekti
– Mahdolliset valot tai päivämerkit
– Oman aluksen kunto (merikelpoisuusmielessä)
– Ylläpidettiinkö tähystystä V säännön mukaisesti?
– Molempien toiminta ennen ja jälkeen törmäyksen (tehtiinkö tapahtuman välttäviä tomenpiteiä?)

Nämä asiat olisi mukava kuulla sillä sieltä saattaa löytyä syy väitettyyn korvauksesta vetäystymiseen (kaskovakuutusehdot kohta 8.16)

jos tulee tänne heittämään lokaa jonkun päälle niin kannattaa kertoa koko juttu eikä vaan joo ajoin kolarin ja eivät maksaneet, ihan pc:stä koko firma.

X