Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Laituri / Vene myynnissä netissä? Varo huijaria! / Reply To: Vene myynnissä netissä? Varo huijaria!

Veneilijä

Tuli sähköposti Lonnyltä joo. Tottakai vastasin kun kohteliaasti lontooksi kyseli. Kun ei kaveri vastannut tekemiini yksinkertaisiin kysymyksiin (kuka, mistä, koska jne) vaan tarjosi vain tarmokkaasti molemmille turvallista Pay Pal- maksuvälitystä ja nimenomaan ilmoitti, ettei pysty vastaamaan puhelimeen koska on Marine Engineer ja siksi on ainoastaa sähköposti käytössä ja kiire olisi kovasti niin aloin oikein kiinnostumaan asiasta.
Laittelin hieman hakua nettiin ja hoksasin, että tässä Pay Palissahan on kuukauden valitusaika, jonka kuluessa ostaja voi ilmoittaa Pay Palille, ettei tuote vastannut luvattua tai pahimmassa tapauksessa tuotetta ei olisi lainkaan toimitettu yms yms. Siis yksityisen myyjän kannalta aika hankalaa!
Sitten laitoin hakuun tämän Lonnyn ja löytyi mm. tämä viestiketju.

Nyt olisikin kiva vedättää vielä hieman tätä Lonnya ja laittaa sen jälkeen viranomaisille kysely, että kukahan mahtaa olla Lonnyn rikostoveri täällä Suomessa, kuka käy veneen hakemassa.

Mahtava juttu, että joku vaivautuu kirjoittamaan tänne palstoille kokemuksistaan niin on rehellisillä ihmisillä mahdollisuus suojautua näiltä törkimyksiltä!

X