Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Laituri / Vene myynnissä netissä? Varo huijaria! / Reply To: Vene myynnissä netissä? Varo huijaria!

mansikka_tee

Vaikka tällaiset kalastelijat ja muut huijarit ovat toki todella ikäviä kun on näinkin isojen esineiden, veneiden ja autojen, myynnistä kyse, niin täytyy myöntää, että jostain syystä näiden lukeminen on erittäin viihdyttävää. Samoin kuin muiden huijariviestien joita netissä pyörii, tai omaan sähköpostiini peräti ilmestyy.

Tässä oli yksi hyvä esimerkki viime kuulta spam kansiostani:
Attention Esteemed Beneficiary,
The management of Chevron (Overseas) Oil Company has your email address as a beneficiary in the 2010 New Year Cash Grant and has deposited an International Certified Bank Draft of $750,000 with the DHL Courier Company for collection. This grant has been awarded to you by the Chevron (Overseas) Oil Company as part of the 2010 annual development program for your personal development.
The only charges you will send to the DHL Courier Service to deliver your draft directly to your address in your country is $240.

En lähettänyt tietojani vaikka tuommoinen pieno bonus olisi houkuttanutkin… Samoiten kaikien maailman alennusesittelyjä tulee, mutta vähän alkaa epäilyttämään kun spam kansioon tulee sama tarjous 20 eri tavalla kirjoitettuna. Myös nämä lainavertailut ja muut meilit, välillä ärsyttäviä, välillä huvittavia.

Joka tapauksessa, hyvä että ette menneet noihin koukkuihin, ja toivottavasti lopulta ihan kunnollisetkin ostajat löytyivät veneille tai autoille.

X