Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Rantasauna / Venevero / Reply To: Venevero

lyy

Ei tänne näköjään saa keskustelua aikaiseksi millään…Ei nuo meikäläisen ulostulot välttämättä mitään älykkäitä ole, mutta ne olivat vaan ihan keskustelunaiheiksi tarkoitettuja. Kertomani on kuitenkin juuri kuten asiat ovat tapahtuneet. Jatkan vielä sen verran,että nyt jos koskaan möin auton oikeaan aikaan,ja ostin sen halvatun mönkkärin. Tämä Bernerin supersuunnitelma olisi muuten kussut ihan täysin silmille. Nyt kusee vain yhden auton osalta.Joten voin osaltani katsoa,että venevero on jo moninkertaisesti tienattu,eli verottajalta pois.
Kotona mulla on ollut ilmapumppu jo yli 10 vuotta,ja uskokaa tai älkää, sillä on vedetty 166 neliöisen talon sähkölaskut alle puoleen entisen omistajan ajoista. Silläkin on jo muutama sähköveroeuro säästynyt. Kulutus on nyt keskimäärin 9500-10500 kWh vuodessa, ja se on kokonaissähkönkulutus, ei vain lämpö. Pitänee hommata toinen, koska osaan taloa ei tämän tuottama lämpö ylety. Ihan vaan optimoidakseni verottajan menetyksen. Tiedän,ajatustapa on lapsellinen, mutta niin ovat verotusperusteet niin vene- kuin motoverossakin sekä tulevassa autojen maksuja koskevassa systeemissä.
Saadaanko mitään keskustelua aikaiseksi,vai onko tämä saitti oikeasti vainaa ? Ainakin minä olen yrittänyt herättää keskustelua. Ellei ketään kiinnosta, niin olkoon. Kuten joku on saattanut huomata, minua kiinnostaa venekeskustelu ja vaikka muunkin aiheen käsittely,mutta ellei ketään muuta kiinnosta, vähän turhaahan tämä on. Antaa sitten meikäläisenkin puolesta olla…

X