Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Rantasauna / Taas on kuollutta saitilla… / Reply To: Taas on kuollutta saitilla…

jullella

Terve!

Aivan samanlaisia mietteitä on minullakin ollut. Uusista kanavista kuitenkin virkkaisin hieman lievemmin; vannomatta paras. Jos vanhat kanavat eivät vedä puoleensa, niin täytyy ehkä joskus harkita…

Tämä foorumi on kylläkin jostain syystä jäänyt täysin S24 veneilysivujen jalkoihin. Lieneekö hurja tarjonta – jokaiselle jotakin enemmän – ollut syynä. Itse kurkistan jokusen kerran viikossa tämän foorumin ja sitten tuon ym purjehdus alaotsikon keskusteluja. Siellä on useinkin nopeasti saatavissa kommentteja ja myös aivan kelvollisia näkemyksiä erilaisiin asioihin.

Syksyn jatkoa!

Olisiko ihmisten muualla somessa viettämä aika täältäkin pois, ehkä myös blogikirjoittelu tyhjentää kirjoittajan sanaisen arkun, eikä täällä sitten enää ole ontoa jakaa kuulumisia ja kokemuksia toiseen kertaan, mene ja tiedä.

Veneilynkin osalta jaan kirjoituksesi sisällön, vaihdoimme Helmsman 23 :n Avance 245:een ja saimme huikean määrän ominaisuuksia ja mukavuuksia: pituus kasvoi puolella metrillä, paino runsaalla 500 kg:lla, saimme tehokkaan sisämoottorin, lämmityslaitteen, wc-tilan, pikkuisen pentterin yms. hyvän purjehdittavuuden lisäksi.

Kyllä se piristi harrastustamme.

X