Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Rantasauna / Kirjoittelu palstalla… / Reply To: Kirjoittelu palstalla…

ju|es

Erittäin hyvä idea jullellalta, kirjoittaminen avoimeksi myös ”ei tilaajille”. En usko tänne juuri hakeutuvan muita kuin aiheesta oikeasti kiinnostuneita harrastajia, kun on jo ennestään olemassa nuo suomi24 ym sivut joissa mellastaa.
Tehokas moderaattori pitämään kuria jos keskustelu meinaa karata sivuraiteille.
Toivottavasti kukaan ei tätä viestiketjua lukiessaan ainakaan pelästy olemaan kirjoittamatta trolliksi leimautumisen pelossa. Mielestäni erilaisten näkemysten esittäminen asiallisessa hengessä olisi toivottua kuitenkin. Meillä kaikilla on erilaiset lähtökohdat harrastamiseen, erilaiset veneet, erilaiset mieltymykset harraatamisen suhteen. Luulisi saavan keskustelua siis aikaiseksi, kunhan porukka aktivoituu.
Lehden mukaan veneiden rekisteröintimäärät ovat kasvussa, eli harrastajien määräkin pitäisi siis olla kasvussa. Oma veneily ura on myös vasta alkutaipaleella joten toivoisin saavani tätäkin kautta vinkkejä sekä tietoutta moniin asioihin liittyen. Uskoisin kaltaisiani olevan paljon muitakin. Eli kaikki vain rohkeasti kirjoittamaan mieltä askarruttavista aiheista, olen varma että palstalta löytyy paljon konkaritason tietoutta ja apua meille noviiseille kunhan vain sitä pyydämme!! UGH!!

X