Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Home / Forums / Masto / Avance 24 ja 245 veneily / Reply To: Avance 24 ja 245 veneily

A24

JULLELLA = Moikka, koneen hankinta on edelleen harkintavaiheessa. Kahden vaiheella pyöritään:

a) Selva, Piranha 9,9 – sähkökäynnistyksellä ja kaukosäädöllä.
b) Tohatsu, sinun kappaleesi.

Toki, jos Tohatsu menee Helmsmanin mukana niin ymmärrettävää sekin. Teemme päätöksen noin parin viikon sisällä ja laitan sulle heti sillon viestiä.

ZIEGURA = Moikka, meilläkin on joskus vuosien saatossa toinen saalinki katkennut. On kyllä edellinen omistaja tehnyt hyvää jälkeä ja hitsannut kuntoon. Pakko kysyä, paljonko Selden veloittaa noista saalingeista? Ehdottomasti ostan sulta pois ne päätypalat, jos uudet tulee tilalle – infoa heti, kun tiedät enemmän.

Lauantaina tuli käytyä paatilla ekaa kertaa Joulukuun jälkeen. Pienellä jännityksellä menin sisälle, kovasti on isot pojat pelotellu homeesta yms. talven aikana. Vaan olipa positiivinen yllätys, kuinka hyvin on Syksyn toimenpiteet tullut suoritettua sekä ensimmäinen talvisäilytys oman venhon kanssa. Sisällä ei yhtäkään homepilkkua, pilssissä ei tippaakaan vettä, kosteudenkerääjässä n. sentti vettä kolmen kuukauden ajalta ja ennen kaikkea, veneessä tuoksui jopa melkein ”raikkaalta”. Myös pressu viritys toimi moitteettomasti, muutama repeämä oli havaittavissa.

Tuli istuskeltua auringonpaisteessa noin kolme tuntia kannella ja sisällä. Huoltolistaa yritin tehdä myös kevättä varten, nälkähän kasvo syödessä aikalailla… Nyt jos koskaan iski kyllä kuume vesille!

X