Forum Replies Created

 • in reply to: Hokka-liivit #79255
  Tapani Mylly

  Mä olen messuilla perjantaina ja lauantaina ensi viikolla. Kiertelen ympäriinsä. Taidanpa muuten aloittaa aiheesta oman ketjun, jos vaikka kävis kahvilla/kaljalla tms jos osutaan samaan aikaan paikoille.

  in reply to: Hokka-liivit #79253
  Tapani Mylly

  Kyseletkö siis lasten käytössä vai aikuisten?
  Lapsilla noi on ihan ykköset, pehmeät, mukavat ja turvalliset.

  Aikuisista monet on tottuneet käyttämään paukkuliivejä, joiden jälkeen hokkan liivit tuntuu valtavan kokoisilta. Kaulus laskeutuu mun mielestä aika alas selkään, eikä ole yleensä tiellä. Tosin täytyy tunnustaa, että ei mulla käyttökokemusta ihan hirveästi ole, kun yleensä on päällä paukkuliivit. Täysliiveistä lienevät kuitenkin yhdet mukavimmat kuitenkin aikuisella, tosin tietysti kesähelteillä kuumat.

  Hokkallahan on muuten myös hihallinen ja turvavaljaallinen versio liivistään, hihat saa vielä irtikin. Messuilla kokeiltuna tuntui todella hyvältä nekin, vois olla kevään ja syksyn kylmillä aika mainiot.

  in reply to: Kausi 2015 #4281
  Tapani Mylly

  Hannas cafe vuokraa siellä myös tyhjäksi jääneitä kämppiä b&b-meiningillä. Vois olla jopa sympaattisempi tapa yöpyä, ja melko varmasti edullisempi.

  Tapani Mylly

  Oho, onpas hintaa, erityisesti jos heti meni rikki.

  Mulla ei ole noista kokemusta, kun tavallinen muovikannu+bilteman lappopumppu on toimineen ihan hyvin. Hinta lienee jossain kympin paikkeilla. Tietysti tollanen tankkauslaitteellinen olis varmaan vielä parempi siinä mielessä, ettei kanisterin heiluminen haittaa ollenkaan? Mites pitkä toi letku tossa on?

  in reply to: Kausi 2015 #4277
  Tapani Mylly

  Mulla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa sellainen olo, että pitäis päästä tonne saaristoon, siis muuallekin kuin Kustavin mökille, myös näin talviaikaan. Olen tossa jo katsellut Utön hotellihintoja ja aikatauluja, jos lähtis siellä käymään vaikka helmikuussa. Sais vähän helpostusta vierotusoireisiin…

  in reply to: Vesille.fi ? #4286
  Tapani Mylly

  Eipä kestä kiitellä, vielä kun saatais hiukan lisää porukkaa keskustelemaan.

  Venentin alasajon jälkeen luulisin, että Otavamediassa (Veneen ja Kipparin omistaja) ollaan vielä vähän sellaisessa harkintatilassa noiden saittien osalta. Ja tämähän on myös siis Otavamedian saitti tietysti. Minä teen artikkeleita Nettiveneeseen, joka myös on Otavamedian omistuksessa. Tänä vuonnakin sinne ilmestyy iso kasa kaikenlaisia juttuja.

  in reply to: Vesille.fi ? #4284
  Tapani Mylly

  Taitaapi olla kuollut ja kuopattu yritys luoda veneilyn nettikauppa ja uutissaitti? Mulla on joku takaraivossa naputtava muistikuva siitä, että joku tuttu tuosta on tarkemminkin kertonut. Mielenkiintoisesti mainitsee hamnen.se:n yhteistyökumppaniksi, sehän on oikeinkin hyvin porskuttava saitti Ruotsissa.

  in reply to: Kausi 2015 #4273
  Tapani Mylly

  Mikäs sut sai jarip venettä vaihtamaan?

  Kiki: tosiaan nyt vähän kasaantunut, ja kun yrittäjänä tilanne on just nyt hyvä, niin siinä kohdassa on paras investoida…

  Tapani Mylly

  Minä olin armeijan toimistossa ja kuivalla maalla Porin Prikaatissa. Ajatuksena oli silloin selvitä mahdollisimman nopeasti ja helposti armeijasta opiskelemaan.
  Jälkikäteen ajatellen on joskus vähän harmittanut, ettei hakeutunut merelle tai vaikka sukeltajaksi, siihen aikaan kun olis varmaan rahkeet riittäneet vähän vaativampaankin hommiin.

  Vaikka en kyllä sitten tiedä olisiko muunlaisesta palveluksesta ollut muistoja kummempaa hyötyä jälkikäteen. Vai oletteko kokeneet merellä palvelusta olleen hyötyä just esim veneilyharrastukselle?

  in reply to: Levä #4269
  Tapani Mylly

  rantasaunassa on aihetta käsittelevä toinen ketju, keskitetään keskustelu sinne.

  Tapani Mylly

  Tervetuloa tänne ja tietysti myös muihin keskusteluihin!

  Ja kuten tossa jo olikin puhetta, niin tulevaisuudessa voidaan miettiä oman alifooruminkin perustamista myös venetyypeittäin.

  Tapani Mylly

  Olisiko sinun mahdollista kokeilla jotain toista selainta ja kertoa sitten, jos oire uusiutuu? Vaikka Chrome tai Firefox?
  Selvittelen minäkin asiaa, mutta voipi olla vaikeaa.

  Tapani Mylly

  Kummallista. Minkäänlaista ennakkosensuuriahan täällä ei ole. Voin kysellä vielä tolta meidän tekniseltä ylläpidolta. Mitä selainta käytät?

  in reply to: Vesiensuojelu #4301
  Tapani Mylly

  Itse olen ajatellut tollaset yksittäisen ihmisen toimet toki tärkeiksi, mutta kuitenkin lopulta aika marginaalisiksi toimiksi. Vähän niinkuin asennekasvatusta itselle ja lapsille. Todelliset Itämeren kohtalonkysymykset rehevöitymisen osalta on kuitenkin kiinni ihan muista asioista kuin siitä, laskeeko joku septinsä Airistolle vai ei. Ja haluan kuitenkin korostaa, että minusta on yksittäisen veneilijänkin tärkeää toimia oikein.

  Juttelin eilen yhden Saaristomeren tutkimuslaitoksen tutkijan kanssa. Hän sanoi, että näkösyvyydet on just esim Airistolla parantuneet nyt vuosi vuodelta, ja kiittää saa Pietarin edes jollain tavalla toimivaa vedenpuhdistusta. Suomenlahdellahan noi muutokset on olleet ilmeisesti vielä isompia. Hieno juttu. Kunhan kirjoitan sen haastattelun pohjalta jutun, niin voin sitten linkata sen tännekin, jos jotakuta vaikka kiinnostaa lukea…

  Tapani Mylly

  [quote=pboat;121200]Lisättäköön vielä varapotkuri ja akkulaturi.

  Varapotkuria meillä ei ole, mutta akkulaturi on ollut siitä asti, kun jouduttiin sellainen matkan päällä ostamaan. Onneksi oltiin mökkipoijussa.

X